1. Prolog | 2438

1.4K 120 25
                                    

All credit goes to @MollyNight  | Bütün hakları @MollyNight'a aittir.

(Prolog; Bir eserde anlatılacak olayın öncesini özetleyen kısım. Bilmiyor olma ihtimaliniz yüksek diye yazdım :) Yeni hikayeee çok heyecanlıyım umarım beğenirsiniz! Laf kalabalığı yapmayacağım siz okumanıza bakın, bu ilk bölüm başlangıç gibi olduğundan kısa ancak sonra uzunlaşıyor merak etmeyin.)

Yanda fragman var 

///

Prolog: 2438

Evelyn yavaşça odasına doğru sürünürken Zayn "Nereye gitmiştin?" diye sordu.

Gözleri sıkıca ayağının altındaki kıpkırmızı halıdayken, uzun fayans cama dayandı. 

Kız "Ben- ben yürümek için dışarı çıkmıştım." diye cevabı mırıldandı, sesi nefes seviyesinde bir fısıldayıştan öteye geçmezdi. Göğsündeki ölümlü insan kalbi kendini kaptırmıştı ve kız dönüp koşmak istedi, ama bu tür bir misilleme sadece Zayn'den gelecek şiddetli bir agresifliğe karışırdı. 

Zayn "Yalanlar." diye homurdandı, ve Evelyn daha düşünemeden öfkeli bir şekilde aralarında onları ayıran boşluğu kapattı. Kızın iki omzunuda tuttu ve onu kapıya doğru bastırdı. "Nereye gittiğini biliyorum." sertçe kızın kulağına doğru homurdandı. "Ve kiminle beraber olduğunu biliyorum." 

Evelyn sesindeki öfkeyi sezebiliyordu ve neredeyse anında kıskandığını anladı, o kızgındı; kızın onun esiri olduğundan beri daha önce -çok fazla- tecrübe ettiği bir duygu.

Harry'nin sesi kafasının içinde yankı yaparken kız korkuyla titredi. 'Bir krala eşlik etmek aç bir kaplana eşlik etmek gibidir. Her hareketinle ve her kelimenle dikkatli olman gerekir; Çünkü onda seninle ne isterse yapabilecek kadar güç vardır . . .'

Evelyn, Zayn kabaca vücudunu onun vücuduna bastırıp onu daha da kapıya dayarken sızlandı, sıkıca arkasına değen ve ahşap kapıya kazınmış katı dekorasyonların köşelerini hissedebiliyordu. Çocuğun ellerinden biri belinde ve diğeri de boynundaydı. Normalde, Zayn onu böyle riskli bir pozisyonda tuttuğu zaman direnirdi. Ama içgüdüleri öyle durmasını söyledi; Zayn limiterinin tam sınırındaydı ve kız bunu biliyordu. 

"Ona dokunmana bile izin vermiyorum, Evelyn." diye kızın kulağına homurdandı, burnu kızın saçına gömülüydü. "Onu görmene hatta onun hakkında düşünemene bile izin vermem, sen benimsin, Evelyn."

Zayn tutuşunu sıkılaştırınca kızın vücudu gerildi, ayakları yerden santimetrelerce yukarıdaydı, vüdunun bütün ağırlığı onun tarafından kaldırılıyordu; sanki onun için oyuncak bir bebekten farksızmış gibi. Kız onun bir şeyleri kanıtlamaya çalıştığını biliyordu, kızı kucağında tutmak onu her zaman güçlü ve aklı başında hissettirmiştir. Bu kıza sahip olduğunu, kızın onun olduğunu hissetmesini sağlıyordu. 

 "Sen benimsin, ve sadece benimsin." 

///

Ne düşündüğünüzü söyleyin lütfen ve oy verin, hepinizi çok seviyoruum :* 

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jun 12, 2014 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Dark and Dangerous Love | TürkçeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora