Kuulumiset -

506 50 1
                                    

Hellurei! Siitä onkin aivan vitusti aikaa ku viimmeks kävin tääl ja päätin sitten täs samal ku tulin tänne niin kertoo kuulumisia :) Elikkä koulussa on nyt mennyt loman jälkeen ihan hyvin, kun yks opettajista sai potkut ja tuli uus tilalle. Mun pupu odottaa todennäköisesti poikasia ja tääl jännitän et selviikö se synnytyksen tai tiineyden. Äiti lupas että saan vihdoin pikkusesta asti unelmoidun liskon lemmikiks, kun kesä koittaa. Lähden keskiviikkona (28.2) vaasaan ja näen siel jotain äitin sukulaisia ja semmosta. Ostin myös ukulelen ja lauloin Ruth B - Lost Boy yli 200 ihmisen edessä huh. 2017 oli yks mahtavimmista vuosista. Oon miettiny tosi paljo mitä osastolle kuuluu ja nään melki joka yö osastostasta unta ugh. Haluan kiittää silti osastolaisia, kun sain teistä kavereita ja oli kivoja hoitajiakin! Eniten haluan kiittää Jennaa, Samuelia, Viljamia ja Tiiaa ootte mahtavia tyyppejä :) Toivottavasti joskus törmätään jossain! Heippa!

 Haluan kiittää silti osastolaisia, kun sain teistä kavereita ja oli kivoja hoitajiakin! Eniten haluan kiittää Jennaa, Samuelia, Viljamia ja Tiiaa ootte mahtavia tyyppejä :) Toivottavasti joskus törmätään jossain! Heippa!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS CHATROOM ~ SUOMEKSIWhere stories live. Discover now