İlk Gün

6 0 0
                                    

Kafamda öten horoz sesiyle irkildim.

"Off"

Diyerek ayağa kalktım. Başlamıştı yine maraton. Bugün okulun ilk günüydü. Aynanın önünde kendime baktım ve aman tanrım. Dünden kalan bütün makyaj birbirine girmişti. Daha bugünden insanları kendimden soğutmamak adına duş almam gerekiyordu. Direk banyoya yol alıp sıcak suya kendimi bıraktım. Kendime geldikten sonra banyodan çıkıp kurulandım. Koyu tonlarında kombinime yakışır koyu tonda makyajımı yaptım. Kendime aynadan son bir kez baktım ve işte ben buydum.

Aşağya inerken seslerin geldiği tarafa yani mutfağa doğru yöneldim. Nuran teyze kahvaltı hazırlıyor, babam çayından yudumlayıp gazetesini okuyor ve annem ojelerini tazeliyordu. Hepsine 'günaydın' diyip sulu sulu öpücük kondurdum. Hepsi beni süzüp övgüler yağdırıken Nuran teyzem

" Maşallah benim kızıma"

dedi. Hizmetçimiz olduğu halde aile uyemizden farkı yoktu. Hepimiz onu canımız gibi biliyorduk. Annem;

"Kızım tamam çok güzelsin ama okula böyle mi gidilir annecim. "

"Yes mommy yess" dedim ve kıkırdadım. Babam;

"Bırak benim kızımı hem o okulda herkes öyle. "

"Zaten o okula bir türlü anlam veremiyorum"

diyen anneme aldırmadan birşeyler atıştırıp

"Hadi ben kaçar"

dedim. Audi R8 in önünde beni bekleyen şoför beni görünce kapıyı açtı ve yola koyulduk.

15 dakikalık yolun ardından o korkunç sokağa girdik. Marly Trayle Lisesi'nin olduğu sokak. Böyle ürkütücü bir yer ben hayatım boyunca ilk defa görüyordum. Ama beni hiçbir şey korkutanazdı. Okula girdiğimde arabadan olsa gerek herkesin gözü üzerimdeydi. Etrafı süzdüm. Özel okul olmamasına rağmen herkes çok cool du. Gözümü biraz daha etrafta dolaştırdım ve en efsane yerde durdum. Bankların olduğu yer. Siyah deri ceketli siyah tişörtlü yırtık pantolonuyla kelimenin tam anlamıyla meteordu. O sırada onun da beni süzdüğünü fark ettim. Arkasından bir kız gelip

"Hayırdır neye bakıyosun?"

Dedi.

"Seni ilgilendiren birşey yok sana bakmıyorum ben"

diyip yakışıklı ya göz kırptım. O hiç aldırmadan sadece beni süzüyordu.

"Sevgilime bakman beni cidden ilgilendirir küçük. Sen söylesene amacın ne?"

"Sevgiline bakmam seni gerdi herhalde. Korku mu bu?".

"Evet gerdi ama korkmuyorum canım onu benden kimse alamaz"

"Bu kadar emin olma ayrıca sevgiline bakıyor olmam onu hiç germemiş gibi.."

Diyip çocuğa döndüm. 'Hadi ama bir tepki ver' diyen iç sesime katılırken çocuk bir anda ayaklandı. Okulun koca bahçesinde gözden kayboldu..

***

3. Ders olmasına rağmen o çocuğu görememek fazlasıyla canımı sıkması yetmiyormuş gibi yanındaki yellozu her dakika görmek sinirlerimi tavana çıkartıyordu. Bana sürekli delici bakışlar atan yelloza dönüp uzun uzun baktım. Tam ağzını açacaktı ki zil çalmıştı. 'Orosbu' diyen iç sesime tekrar katılırken kantine doğru inen birini gördüm. Peşinden ilerledim ama o zifiri karanlıkta kaybolmuştu bile. İç sesim bu o sabahki çocuk diyordu. Karanlığa bir adım attım vee bingo bu o sabahki çocuktu. Kendi kendine mi konuşuyordu o. Yarı açık olan kapıya kuşağımı tam olarak dayadım. Ama burdan hiçbir şey duyulmuyordu ki..

Fenerini açmak için çantamda telefonu aradım ama birtürlü bulamıyordum. Tam arkamı dönmemle sert bir göğüse çarpmam bir oldu.

Uyandığımda yine zifiri karanlık bir yerdeydim. Küçücük pencerenin aydınlattığı yerde yine o çocuğu gördüm. Bana doğru gelmesi ister istemez kendimi geriye doğru çekmeme neden oldu. Ve ağzımdan şu kelimeler döküldü.

"Kimsin sen ?"

###
İyi Okumalar. Takipte kalın , hoşçakalın..

İnstagram ; _xsnmm2
TikTok ; _xsnmm
Like; S.Ö🍷

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 09, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Ölüm Gölgeleri 1- Izdırap Veren)#wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin