Prolog

20.2K 598 9
                                    

Noua familie trebuie să apară. Oh, încă nu s-au învățat minte să nu mai cumpere casa asta? Chiar e așa greu să-ți dai seama că ai o fantomă în casă?

Da, așa e, sunt o fantomă. Harry Styles. Am fost omorât în casa asta, acum doi ani. De către tatăl meu.

Ieri au venit aici un agent de vânzări împreună cu un bărbat. El împreună cu familia lui vor să se mute aici. Meh, nu cred că vor rezista prea mult, nu prea îmi plac oamenii. Din câte am înțeles, azi vor veni.

***

Ușa casei se deschide zgomotos, atrăgându-mi atenția. Au venit. Am privit cum intriă un bărbat înalt, urmat de o femeie, un băiețel de vreo 5 ani și.. O Doamne! Nu știu dacă să spun o fată sau un înger. Părul blond îi ajungea până la baza spatelui, corpul ei superb era acoperit de o rochiță de vară, cu floricele, iar ochii verzi și mari analizau încăperea.

Nu mi-am dorit niciodată mai mult de când sunt în forma asta să mă arăt cuiva -ceea ce nu se putea de prea multe ori- sau să protejez pe cineva mai mult.

Probabil dacă aș fi avut o inimă, acum ar fi pe cale să sară din piept.

(A/N) : După cum se vede, am început o nouă poveste. Idee mi-a venit când mâncam înghețată :)) . Sper să vă placă și vouă la fel de mult ca și mie, iar primul capitol va veni tot în seara asta.

Kisses. <3

Miracles ✖ Harry StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum