Acțiuni nevinovate

14 1 0
                                    

Noaptea asta a fost oribilă, am avut numai gânduri grele, m-am tot gândit ce s-ar întâmpla dacă aș accepta ambele oferte ce au apărut recent în viața mea, ce ar fi mai bun? Un nou inceput cu cineva vechi, cineva pe care îl cunosc, o persoana căreia îi cunosc toate tabieturile sau un nou început cu cineva total necunoscut. Ambele soluții îmi dau de gândit mult și ambele mă sperie, îmi e frica că Hayes mă va rănii iar dar mi-e frica că Domnul Tar poate fi cu mult mai rău decât Hayes. Fumez țigară după țigară și nimic nu îmi alunga gândurile, pot spune că am început facultatea într-un mod uimitor.
Adorm într-un final, dar nu după mult timp îmi sună alarma, astăzi mă trezesc mai devreme, am de gând sa ma machiez, nu vreau sa mai arăt ca o moartă și astăzi .
Ies din casă și văd direct mașina lui Hayes, mă bucură faptul că a fost în sfârșit punctual. Închid ușa casei mele și mă repezesc la portiera mașinii,  neagra și lipsită de sens pentru orice alt om dar care pentru mine înseamnă o obișnuiță, o rutină pe care am pierdut-o acum ceva timp.
- 'neata Flory !
- Buna dimineața și ție, Hayes !!
- Iar ești așa oficială cu mine?
- Desigur, domnule Reynolds...
- Îmi amintesc când eram în pa...ăăă... mai bine nu..
- Spune, poate eram beata, ii spun eu râzând și uitându-mă pe geam cu gânduri melancolice.
- Hmmm, sigur vrei asta?
- Da .
- Îmi aduci aminte de momentele în care eram în pat și îți tot spuneai doamna Reynolds și vorbeam despre viitorul nostru. Erai peste mine, eram fericit, eram cel mai împlinit om și totuși am dat cu piciorul la toate astea. Îmi imaginez și acum acel viitor cu tine și un copil, pe noi doi la vreo 35 de ani, stând pe terasă și fiind cât se poate de îndrăgostiți. Era atât de fericit când povestea aceste lucruri deși era distras de condus, îl vedeam pur și simplu senin după atât de mult timp.
- Ahh...ce amintiri...
- Știu, îmi pare rău...ești cea mai perfecta femeie ...
- La cât începem orele ?
- 9, de ce ?
- Tu tot în acel loc locuiești, nu?
- Da, Flory, ce ai ?
- Haide până la tine, mi-e dor de ceea ce aveam.
- Pe bune? Vrei să facem asta?
- Da, nu te-am simțit de mult, am nevoie de asta pentru a decide dacă mai suntem cum eram.
- Flory, haide să nu mergem azi nicăieri în afară de apartamentul tău sau al meu, poate reușesc să-ți și explic ceea ce voiam.
- Haide la mine, și abia aștept povestea. Dar, după ce te simt, nu înainte.
- De ce după?
- Vreau să le fac in aceasta ordine, doar du-ne la mine.
- Imediat, baby girl.
Am ajuns în sfârșit la mine in apartament, un loc familiar pentru amândoi, nu mă așteptam ca el sa accepte imediat, dar, a făcut-o, aveam nevoie de sexul cu el, aveam nevoie de tot ceea ce însemna Hayes.
- Hayes, dragul meu, eu mă duc să mă schimb, tu vino în camera mea cu 2 pahare de vin. Cred că știi unde găsești vinul, paharele, inclusiv camera mea. Vinul și sexul erau pasiunea lui, după ceva timp, pasiunea noastră, eram sigură că în acest mod îl fac să îmi fie la picioare.
- Imediat, te iubesc.
- Grăbește-te și iubește-mă și în dormitul meu, in 5 minute.
Imediat după scurta noastra conversație, am părăsit livingul lăsând un indiciu format dintr-o urma de haine în spatele meu, am ajuns în camera mea doar in lenjerie intima. Nu era culoare lui preferata, roșu, dar măcar era modelul lui preferat, cu dantelă in cele mai intime zone.
Îl așteptam pe Hayes in patul meu, ardeam de nerăbdare să fiu iar a lui și să fie iar al meu dar sunt sigură ca el ardea și mai mult, am fost cea mai buna femeie din viața lui și orice "femeie" avută după mine era cu mult sub nivelul meu, nu știu dacă vreo una din acele fete l-a putut satisface așa cum o făceam eu. După câteva minute pe gânduri, apare și minunatul Hayes, cu cele 2 pahare de vin rose cerute de mine. Ii iau unul din pahare din mana, dar din greșeală dau pe mine puțin din acel vin, încât să îl inervez și mai mult decât era deja, ardea de nerăbdare să fie lângă mine, pe mine sau eventual sub mine. Pun ambele pahare jos după care ușor încep să-mi dezbrac bărbatul.
Devine din ce in ce mai excitat, dar aștept punctul critic pentru a trece la fapte. Nu durează mult pana ajunge în punctul critic, acela de a mă implora să ne împlinim dorințele. Mă pun in pat după care îl trag peste mine, îl dezbrac de tot, după care sexul lui ajunge in mana mea, sunt obișnuită cu acest om  știu ce să fac să-l scot din minți. Incep sa mă joc cu fericirea lui în timp ce el mă sărută din ce in ce mai pasional, după care imi cobor buzele pe gâtul lui.
Partea mea preferată incepe, el este în mine, senzație mult lipsită și adorată de mine, îi simt sexul cum se mărește în mine, îl simt în toată ființa mea. Și el mă simte, și știu că mă adora, a fost primul meu băiat și acum îl am înapoi, e tot al meu și numai eu îl stăpânesc. Vederea mea sub el, îl face să mă vrea și mai mult, împinge din ce in ce mai tare și eu îl trag cat mai aproape de mine. La un moment dat, fara sa vreau, scap un te iubesc plin de pasiune, lucru care îl oprește pentru scurt timp, după care îmi rostește cel mai apăsat te iubesc pe care l-am auzit vreodată din gura lui.
In cel mai culminant moment al actului nostru, mă simt atât de fericită și îi citesc pe chip fericirea, nu l-am mai văzut atât de fericit de când am fost împreună în ultima noastra vacanță. Îmi văd iubirea vieții deasupra mea când într-un final îi simt căldura curgând din mine și inundându-mi toate părțile intime inferioare. Se așează langa mine, mă ia în brațe și îmi șoptește :
- Te iubesc și cu toată străduința posibilă, vei fi a mea, numai a mea, din nou, îmi pare atât de rău că ți-am făcut așa ceva și nu vreau sa te mai las vreodată singură, mă înțelegi?
- Da, iubire, te înțeleg. Dar, vreau să-mi spui motivul pentru care m-ai înșelat și motivul pentru care ai fugit de lângă mine in cele mai crunte momente.
- Îți spun orice vrei tu doar promite-mi că nu pleci tu după această confesiune.
- Nu plec. Mă așez cât mai adânc în brațele lui, aștept asta de atâta timp și în sfârșit am ocazia asta.
- Pai, Flory... Motivul pentru care...

Killer Couple Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum