28

845 30 5
                                    

POV. Harry

Gapend stap ik uit bed.Louis ligt nog te slapen, maar Liv is al wakker.We moeten nog beginnen met haar slaapkamer, dus ze slaapt tot die tijd gewoon bij ons in bed.'pappie, wat gaan we vandaag doen?' vraagt Liv.'ik en papa gaan vandaag weg, dus jij gaat bij iemand spelen' zeg ik.Ik besluit om meteen even een berichtje naar Eva te sturen, om te vragen of Liv daar naartoe kan.

hey eef, zou Liv vandaag misschien bij jou kunnen blijven? we hebben vandaag mannendag, maar dat wist je vast al van Liam :) x

hey Hazz, ja tuurlijk mag Liv hier komen! gezellig :)

heel erg bedankt! kan ik haar over een uurtje brengen?

ja is goed!

ik til Liv uit bed en loop naar de kast.We hebben van het weeshuis een tas vol kleren meegekregen, dus ik trek er een baby blauw jurkje en glitter sandaaltes uit.Ik kleed Liv aan en vlecht haar haren in.'jij gaat vandaag naar Eva toe' zeg ik tegen Liv.Meteen krijgt ze een hele grote glimlach op haar gezicht.samen met haar loop ik naar beneden en geef haar een ontbijtje.Terwijl ze begint te klooien met haar boterham, sms ik eva nog even.Ik heb namenlijk een idee!

hey eef, mag Liv misschien ook blijven logeren? dan kunnen ik en Louis morgen als verrassing haar kamer af maken x

ja tuurlijk! super lief idee :)

ik glimlach en help Liv met haar boeterham.'papa!' zegt Liv blij, als teken dat Louis wakker is.Ik druk een kus op zijn wang, waarna hij hetzelfde doet bij Liv.Ze giecheld en eet verder.'lou, Liv gaat vandaag naar Eva en blijft daar ook slapen, zodat wij morgen haar kamer af kunnen maken'zeg ik tegen Louis.Hij glilacht en drukt een kus op mijn wang.

~*~

we hebben Liv net weg gebracht en zitten nu met de jongens in de auto.'wat gaan we doen?' vraagt Niall aan Zayn.'we gaan eerst naar een voetbal wedstrijd, daarna uit eten en daarna naar de film' zegt Zayn blij.Dit wordt vast een leuke dag! we hebben echt al heel lang niet meer zo'n dag gehad, dus dit maakt alles weer goed!

het spijt me heel erg dat de hoofdstukken steeds zo kort zijn, maar ik heb het echt heel erg druk! ik doe echt mijn best om dit verhaal leuk voor jullie houden, maar ik heb het idee dat het steeds saaier word.

de vraag: wat vinden jullie? vinden jullie het steeds saaier worden?

ik wel.Het einde van die verhaal zit er aan te komen, maar ik weet niet zo goed hoe ik het moet eindigen :( het spijt me heel erg!

Just Friends ~ Larry Stylinson {Completed}Where stories live. Discover now