16

1K 47 3
                                    

POV. Eva

Ik loop het huis van Harry en Louis in, waarna ik meteen naar de slaapkamer vertrek.Louis ligt huilend op bed en Harry zit er naast.Ik ga ook op bed zitten en wrijft over Louis' rug.'heeft hij al iets gegeten?' Vraag ik aan Harry.Hij schudt zijn hoofd.Ik loop de kamer uit en kom even later terug met een bord tosti's.Harry glimlacht zwak en pakt het bord aan.'lou' begin ik terwijl ik voor hem ga zitten.Hij draait zijn hoofd naar me toe en kijkt me met betraande ogen aan.'je moet iets eten' zeg ik.'ik wil niet eten!' Snikt Louis.'Lou, je bent al super veel afgevallen! Als je zo door gaat, ga je dood' zeg ik met een brok in mijn keel.'dan is dat maar zo'. Hoorde je die krak? Dat was mijn hart.Een van mijn beste vrienden zei net dat het hem niets uitmaakt als hij dood gaat.Harry heeft tranen in zijn ogen en na nog geen 2 seconden rent hij de kamer uit.Ik kijk Louis met betraande ogen aan en ren dan achter Harry aan.Ik tref hem huilend op de gang aan.Ik loop naar hem toe en meteen slaat Harry zijn armen om me heen en begint nog harder te huilen.Ik ga met mijn hand door zijn krullen.'h-hij g-gaat d-d-dood' snikt Harry.'Hazz, zo mag je niet denken! Louis is sterk.Hij zei net wel dat het hem niets uit maakt, maar diep van binnen maakt het hem heel veel uit! Hij kan niet zonder je Harry' zeg ik zacht.'Johannah moet ophouden!' Zegt Harry.Ik knik.

~*~

We zitten bij Louis op bed.Gelukkig heeft hij na veel zeuren toch wat gegeten! De bel gaat en ik doe de deur open.Voor me staat Johannah.'please gooi niet de deur dicht' smeekt ze.Ik heb eigenlijk wel een beetje medelijden met haar.Ze was bang voor haar eigen man en nu hij er niet meer is heeft ze alleen haar zoon nog, maar hij wil niet met haar praten.'kom binnen' zeg ik.Johannah kijkt verrast en loopt dan achter me aan naar de slaapkamer.Als Johannah Louis ziet begint ze te huilen.'dit is allemaal mijn schuld' snikt ze.Harry kijkt me verbaast aan, wat ook wel logisch is, want ik heb Johannah binnen gelaten.'ik wilde Johannah laten zien hoe Louis er aan toe is' leg ik uit.Johannah loopt naar Louis' bed en gaat er op zitten.Louis zegt niks en friemelt aan zijn deken.Ik en Harry verlaten de kamer.

POV. Louis

'Louis het spijt me zo' snikt mijn moeder, waardoor ik ook begin te huilen.'louis, ik heb nagedacht' begint mijn moeder.'je mag bij Harry blijven wonen, maar please ga even mee naar huis' zegt ze.Voor het eerst in een maand voel ik een beetje vreugde in me.Ik mag bij Harry blijven! Maar moet ik wel mee naar huis gaan? Wat heb ik daar nog te zoeken? 'Je hoeft echt niet naar je vaders graf ofzo, maar ik wil je gewoon even in mijn huis hebben, zodat ik er voor je kan zijn als een goede moeder' zegt mijn moeder.Ik slik en knik dan.Meteen word ik in een knuffel getrokken.'o dankje Louis!'.

Just Friends ~ Larry Stylinson {Completed}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu