20

973 44 4
                                    

A/N: holy Harry! sinds wanneer is het zo warm in Nederland?! niet normaal gewoon! ik hou persoonlijk niet zo erg van warmte, daarom ben ik blij dat mijn vriendje een ingebouwd zwembad in de tuin heeft! het is niet normaal fijn! je doet je zwemkleren aan en je kan gaan zwemmen! super handig! vinden jullie warmte fijn? en hoe komen jullie zo'n hete dag door? xx eva

POV. Harry

Ik zit op mijn kamer en doorzoek een oude doos, vol met herinneringen.Ik heb al jaren niet meer in deze doos gekeken, dus ik vond het wel weer eens tijd worden.Rond mijn 13e schreef ik veel verhalen, gedichten en quotes.Ik haal een vel papier uit de doos en begin te lezen.Ik schreef allemaal quotes over liefde, terwijl ik nog nooit echt verliefd was geweest.na een tijdje kom ik aan bij een van mijn favorieten quotes.

I want to paint my room in the color of your eyes, so that i never have to miss them.

Dat is het! Ik ren het huis uit, spring mijn auto in en rijd naar de bouw winkel.Ik wil al heel lang een nieuwe kleur kamer, maar ik had nooit een idee, tot nu.

~*~

Ik parkeer mijn auto en loop de bouw winkel in.Meteen snel ik naar de verf afdeling.'kan ik u misschien helpen?' Vraagt een man.ik knik en haal mijn mobiel uit mijn zak.'heeft u misschien verf in dezelfde kleur als zijn ogen?' Vraag ik, terwijl ik een foto van Louis aan de man laat zien.Hij kijkt me ietwat verbaast aan door mijn vraag, maar loopt dan toch naar het deel met de blauwe verf.Na een tijdje te hebben gezocht, hebben we de perfecte oogkleur van Louis.Ik reken af en verlaat de winkel.

~*~

Net als ik het bed terug wil schuiven, hoor ik de voordeur open gaan.Ik heb net heel de slaapkamer geverfd en ik hoop dat Louis het mooi vind.Snel was ik nog een beetje verf van mijn wang en loop dan naar benden.Louis doet net zijn jas uit en glimlacht als hij mij ziet.'lou ik heb een verrassing' zeg ik.Louis kijkt verrast en loopt achter me aan naar de slaapkamer.Zijn mond valt open als hij de fel blauwe muren ziet.'i want to paint my room the color of your eyes, so that i never have to miss them' zeg ik.Louis glimlacht en trekt me in een knuffel.'het is prachtig!' Zegt hij na een tijdje.'net als die ogen van jou!' Zeg ik,terwijl ik mijn handen op Louis' heupen leg en mijn lippen op die van hem druk.Louis maakt me zo gelukkig!!

A/N: vergeet geen vragen te stellen voor Q&A!!!

Just Friends ~ Larry Stylinson {Completed}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu