04

1.3K 57 3
                                    

POV. Harry

Ik gooi mijn spullen onder de kapstok en slof naar de woonkamer met Eva achter me aan.We ploffen op de bank.'wat zullen we gaan doen?' Vraag ik.Eva haalt haar schouders op.'maakt mij niet uit'.Ik zucht en rol met mijn ogen.'het maakt je nooit iets uit.zeg nu gewoon eens wat je wil'.Eva is even stil.'ehm zullen we de rest uitnodigen?' Vraagt ze onzeker.'goed idee!' Zeg ik.ik nodig Liam, Zayn en Niall uit en Eva doet hetzelfde bij Sarah en Perrie.'zullen we Louis ook uitnodigen?' Vraagt Eva.Ik voel kriebels in mijn buik.Nee Harry stop! 'Ja gezellig!' Zeg ik.we nodigen hem uit en lopen daarna naar de keuken om chips en popcorn te halen.

**

We zitten met z'n alle in de kamer.Zayn en Perrie zitten te kleffen, Sarah en Niall praten wat, Eva en Liam lachen en bekogelen elkaar met popcorn, ik eet de bak chips leeg en Louis staart een beetje voor zich uit.'wie wil er wat drinken?' Vraag ik.'coca cola vanilla!' Roept iedereen in koor.Ik loop naar de keuken en vul 8 glazen met drinken.

**

Zayn en Perrie hebben elkaar nog steeds niet los gelaten, Niall en Sarah eten de bakken chips leeg, Liam zit onder de popcorn, Eva ligt in een deuk om Liam, Ik zit een beetje met mijn vingers te spelen en Louis zit een beetje ongemakkelijk heen en weer te wiebelen.'zullen we een film kijken?' Vraag ik.iedereen stemt in.Even later zitten we met z'n alle op de bank naar intouchables te kijken.Het is een prachtige film.we zitten zo: ik-Eva-Liam-Niall-Sarah-Perrie-Zayn-Louis.

**

We zijn op ongeveer de helft van de film.Niall en Sarah zitten dicht tegen elkaar en eten een bak chips leeg, Liam en Louis kijken aandachtig naar de film,Eva zit met tranen in haar ogen dicht tegen me aan en Zayn en Perrie zitten weer te kleffen.Begrijp me niet verkeerd! Ik vind Perrie en Zayn echt een leuk stel en als ik een relatie had zou ik dat ook doen, maar waarom juist op een gezellig vrienden avondje? Ik schiet in de lach door een grappig stukje en Eva doet hetzelfde.

**

De film is afgelopen en Zayn, Perrie, Niall, Sarah,Louis en Liam zijn naar huis gegaan.Ik zit alleen met Eva op de bank.Ik en Eva hebben morgen vrij, dus ze blijft logeren.We lopen samen naar boven en beginnen ons om te kleden.Ik trek mijn kleren uit tot dat ik alleen nog in mijn boxer sta en Eva trekt een shirt van mij aan.Het staat haar heel sexy! We gaan samen in bed liggen en ik trek Eva dicht tegen me aan.'truste Hazz' 'goodnight babe'.

A/N: sorry beetje kort :( het spijt me xx Eva

Just Friends ~ Larry Stylinson {Completed}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu