TALK

105 14 10
                                    

Merhaba uzun bir aradan sonra, bundan önceki bölümü düzenledim de attım lütfen ilk önce onu okuyun, Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar!

Tam on dakikadır geldiğimiz kafe de ikimizde konuşmadan oturuyorduk, o aklından ne söyleyeceklerini geçirirken bende kendimi hazırlamaya çalışıyordum. Öğreneceklerim den sonra kendimi nasıl tekrar toparlayabileceğimi düşünüyordum. Tekrar onu sever miyim diye düşünüyordum. Bu yüzden de çok fazla korkuyordum. "Sowon." sonunda aramızdaki sessizlik ismimi söylemesi ile bozuldu. Masadan gözlerimi ayırıp onun gözlerine bakmaya başladım. "İlk olarak bana son kez şans verdiğin için teşekkürler." dediğinde hiç bir tepki vermedim. "Sowon inan bana seni terk etmek istemezdim ve de bebeğimizin." durdu derin nefes aldı ve benim gözlerim dolmaya başladı. "Bebeğimizin katili olmayı istemezdim." göz yaşları yanaklarından süzülüyordu. "Ama Hei tarafından tehdit edildim. Biliyorsun onun abisi ve babası kötü adamlar." yanağından yaşlarını sildi ben ise silmedim yaşlarım yanaklarımdan süzülüyordu. "Seni ve bebeğimizi öldüreceğini söylediler bende o yüzden senden ayrıldım. Ama hep yanındaydım hep seni takip ettim." yutkundu bir iki saniye bekledi. "Ben ve Hei'yi görünce kendine zarar vermişsin ve bebeğimiz bu yüzden ölmüş. Çok özür dilerim Sowon!" dediğinde ağlamam daha da şiddetlendi. "İnan bana çok üzgünüm sen yanımda yok iken hep kendimi suçladım, ölmeyi diledim kendimi öldüremeyecek kadar korkaktım çünkü." artık hıçkırarak ağlıyordum. "Lütfen beni affet! Tekrar başlayalım her şeye." dediğinde artık hıçkırıklarım yavaş yavaş iç çekişlere döndü. Ona bu şansı verir miydim? Bir bakıma beni ve çocuğumuzu korumak için yapmıştı ama ben yine de çocuğumu kaybetmiştim. Aslında çocuğumu kaybetmem de onun bir suçu yoktu hepsi benim salak olmam yüzündendi. "Bilmiyorum Jin, bunu düşünemem lazım. Bana biraz süre ver."

Bir bölümün daha sonuna geldik, kısa olduğu için özür dilerim ama yapacak bir şey yok. Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın iyi günler, diğer bölümde görüşmek üzere!

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 PLATONİC--> YUMİN

🎀 Jung Eunbi FACTS

🎀 TEACHER--> SUMJI

🎀 Choi Yuna FACTS

MERMAID//SOWJIN✔Where stories live. Discover now