FORTUNELESS

120 16 3
                                    

Merhaba, yeni bölümle karşınızdayım umarım beğenirsiniz. Bu arada bir EUNKOOK fanfici yayımladım. Onuda okursanız sevinirim. İyi okumalar!

"Doktor Sowon!" diye adımı söyleyen kişiye döndüğümde hemşire görmemle hafifçe gülümsedim. Yanıma geldiğinde "Biliyorsunuz sizi bir ekibe aldılar." deyince kafamı salladım. Herhalde ekibin başında ki kişinin haberi vardı  ve başarılarımı görmüşlerdi ki böyle bir şey yapmışlardı. "O ekibin baş doktoru sizinle görüşmek istiyor." diyen hemşireye gülümseyip kafamı tamam anlamında salladım. Onu takip etmeye başladım. O sırada da içimden lütfen iyi anlaşalım diye dua ediyordum. Kapının önüne geldiğimizde hemşire kapıyı çaldı. İçeriden onay gelince içeri girdik kafamı kaldırdığım da onu görmemle elim otomatikman karnıma gitti. Ardından hemen elimi karnımdan çekip dolu gözlerimi görmesin diye başımı eğdim. "Benimle görüşmek istemişsiniz." diye sessiz bir şekilde konuştum. Sesim titreyebilir idi ve ben bu tehlikeyi almak istemediğim için çok sessiz konuşuyordum. "Siz gidebilirsiniz hemşire Yerin." dedi adının Yerin olduğunu öğrendiğim hemşireye. Birkaç saniye sonra hemşire dışarı çıktıktan sonra birkaç adım sesinden sonra önümde 1 çift ayak belirdi. Ardından suratımı tutup bizi göz göze getirdi. Sinirle ellerinden kurtulup bir iki adım geriledim. "Sowon neden böyle yapıyorsun? Ha neden deniz kızım!?" dolu dolu gözlerimle gözlerine baktım. "Yıllar önce sen beni terk ettin Jin." dedim. Gözleri dolu dolu bana bakmaya başladı. "Denizkızını köpüğe çevirdin." dolan gözlerimden bir damla yaş aktı. "Deniz kızını sen kendin öldürdün." şimdi iki profesyonel doktor olarak işimizi yapalım. İş dışında benimle konuşma lütfen." ağlamamak için kendimi sıkarken zorla olsa da devam ettim. "Yüzünü görmek zaten yeterince zor." deyip arkamı dönüp koşarak kapıya ilerledim. Kapıyı açıp dışarı çıktık dan sonra sertçe kapıyı kapattım. Ardından akmak için direnen yaşlarımı serbest bıraktım. 

Bir bölümün daha sonuna geldik umarım hoşunuza gitmiştir. Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Bu arada lütfen yeni Eunkook kitabıma bakın. Diğer bölümde görüşmek üzere!

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 PLATONİC--> YUMİN

🎀 Jung Eunbi FACTS

🎀 TEACHER--> SUMJI

🎀 Choi Yuna FACTS

MERMAID//SOWJIN✔Onde as histórias ganham vida. Descobre agora