New Work

153 17 19
                                    

Merhaba! İlk bölümün bu kadar geç gelme nedeni şifremi unutmam ama artık hep buradayım size bol bol bölüm atmaya çalışacağım umarım beğenirsiniz. Bu arada tanıtıma çok güzel yorumlar okudum çok teşekkürler. Bu arada yazım hatası yapmamaya çalıştım varsa özür dilerim. Fazla uzatmayalım İyi okumalar!

" SOWON"    

 Karşımda ki kocaman hastaneye bakarken bu sefer işleri yolunda gitmesi için tanrıya dua ediyordum. Bundan önce ki iş yerimde patron bana sulanmıştı bende başka hastaneye tayinimi istemiştim. Giderken de bir güzel dövmüştüm adamı. Bu sefer de böyle olmamasını umarak hastaneye ilerlemeye başlamıştım.  Hastanede üzerimi değiştireceğim odaya ilerlerken geniş omuzlu birini görmem ile duraksadım. Ah hadi ama Sowon her geniş omuzlu doktor o olacak diye bir şey yok diye mırıldanarak üzerimi değiştireceğim odaya kadar geldim. dolabımı anahtarımla açıp içine çantamı koyduktan sonra beyaz önlüğümü aldım. Hafif topuklu ayakkabımı çıkarıp yerine düz taban ayakkabımı giyip onuda dolabıma koydum. Steteskopumu da aldıktan sonra dolabımı kitleyip odadan çıktım.

"JİN"

"Hocam bugün yeni bir doktor geldi. Sizin ekibinize giriyormuş." diyen hemşireye döndü bakışlarım. Gözlüğümün üzerinden ona bakarken neden bunun bana daha yeni söylendiğini düşünüyordum. "Peki benim neden bundan daha yeni haberim oluyor?" diye bir soru sorduğumda bakışlarını yere indirdi. "Hocam bende bugün öğrendim size söylememi daha yeni istediler diyen hemşireye hafifçe gülümsedim. "Tamam senin hatan değil ben gidip bir müdürler konuşayım bakalım." diye yerimden kalkıp kapıya doğru ilerledim. O sırada ileride duran kişiyi görünce birkaç kez gözlerimi kırpıştırdım. Yani o yeni gelen doktor muydu? Gülümsemem büyürken koltuğuma kapıyı kapatıp koltuğuma geri oturdum. Bana şaşkınca bakan hemşireye gülümseyip "Boş ver, fazladan 1 doktor işime yarayabilir. Hem bu yüzden müdürle yüz göz olmaya gerek yok değil mi?" deyip salak salak sırıtmaya devam ettim.

İlk bölümün sonuna geldik umarım beğenirsiniz. 2. bölümü bu kadar beklemeyeceksiniz. Lütfen oy ve yorum yapın. Sonra ki bölümde görüşmek üzere.

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 PLATONİC--> YUMİN

🎀 Jung Eunbi FACTS

🎀 TEACHER--> SUMJI

🎀 Choi Yuna FACTS

MERMAID//SOWJIN✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin