1. kapitola

28 4 0
                                    

Zobudila som sa na zvonenie budíka. Vypla som ho a vyšla z postele. Šla som do kúpeľne a osprchovala sa. Obliekla som sa dala si make-up a učesala som sa.
Obliekla som si toto:

Zišla som dole schodmi a naraňajkovala sa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zišla som dole schodmi a naraňajkovala sa. Do kuchyne prišla Melody a naraňajkovala sa tiež.
Melody mala oblečené toto:

Keď sme sa najedli zobrali sme si učebnice, dali ich do tašky obuli sa a šli sme do školy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď sme sa najedli zobrali sme si učebnice, dali ich do tašky obuli sa a šli sme do školy. Cestou do školy sme videli plagát Black Veil Brides.
"Oni tu budú hrať„ obe sme jačali od radosti. Prišli sme k škole otvorili sme dvere a prešli dlhou chodbou až k našej triede. Otvorila som dvere. Prvá som vstúpila do triedy a za mnou Melody. Všetky pohľady sa upreli na nás. Prechádzali sme uličkou medzi lavicami. A Sára mi podložila nohu ja som sa o ňu potkla a spadla na zem. (Sára je namyslené dievča ktoré nám nadáva a ubližuje) Celá trieda sa začala smiať. Melody sa na nich hnusne pozrela a pomohla mi vstáť.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Is it love? - Black Veil BridesWhere stories live. Discover now