-Sevgililer günü-

1.6K 83 35
                                    

>> Sevgililer günü geçti ama olsun😂

Koltukta öylece oturup televizyondaki kanalları çeviriyordum. Saat çoktan 8 olmuştu ve Noah beni şu ana kadar hiç aramamıştı bile. Giderek keyfim bozulmaya başlamıştı, aklımda hep kesin unuttu düşünceleri vardı..

Telefonumda takılırken bir anda kapı çaldı. Büyük ihtimalle kız kardeşimdir diye umursamadan koltuktan kalkıp kapıyı açmaya gittim. Açtığım gibi karşımda Noah elinde 1 çiçek demeti ve kalp şekli çikolata kabıyla belirdi. Getirdiği demetin içinde ayrıca bir not vardı. Salaklar gibi gülümsüyordu.

-Noah! , diye bağırdım ona sımsıkı sarılarak.
-Unuttuğunu sanmıştım!
Noah suçlu hissederek
+Çiçek dükkanında çok sıra vardı da... sürpriz bozulmasın diye sana söylememiştim." dedi dudaklarını ısırarak.
-Awww sorun değil..." dedim ona sarılmayı bırakarak.
+Sevgililer günümüz kutlu olsun! , dedi Noah gözleri parlayarak.

Onu yanağından öptüm ve birlikte eve girdik. Bütün akşam boyunca eğlenip durduk. Kek yapmaya çalışırken ortalığı dağıttık, tanımadığımız insanlara telefon şakası yaptık, Finn ve diğerleriyle görüntülü açıp espiriler yapıp güldük...

Sonunda saat çok geç olmuştu ve ikimizde salondaki koltuğa serilmiş, birbirimize sarılarak televizyon izliyorduk. Noah'ın saçını okşuyordum, ikimizde çok yorulmuştuk. Giderek Noah'ın uykuya daldığını fark ettim, bu yüzden yere uzanarak dağıttığımız yorganı aldım ve ikimizin üstüne serptim. Tekrar kollarımı Noah'a sardım ve o da yaptı, sonrasında uykuya daldık..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 18, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Noah Schnapp • Hayal Et Where stories live. Discover now