karşılıklı mektuplar: 1

652 75 44
                                    


Kimden: Newt
Kime: Tommy

Hey Tommy,

Özledin mi beni? Yoksa hala kızgın mısın bana şu öldürtme olayı yüzünden? Eğer kızgınsan lütfen olma, lütfen.

Özür dilerim. Yaptığım her şey için. Bağışık olmadığım için, virüsü kaptığım ve delirdiğim; en sonunda kendimi sana öldürttüğüm için çok özür dilerim.

Her ne kadar bu mektup sana ulaşamayacak olsa da sormam gerektiğini hissediyorum. Sen iyi misin? Yani olan onca şeyden sonra yaşıyor olsaydım, bağışık olsam bile akli dengemin önceki gibi yerinde olabileceğini sanmıyorum. O yüzden tekrar soruyorum. İyi misin?

Minho nasıl peki? Yemin ederim o lülekafanın iğrenç mizahını bile özledim. Ve Sonya, burada hafızam geri geldiğinde öğrendiğim kadarıyla kız kardeşim, iyi mi? Onu yanından ayırma olur mu, onu koruyamayacak kadar uzağım.

Siz o kadar yakınımdayken kıymetinizi bilmediğim için o kadar pişmanım ki. Üzgünüm ama sanırım artık bunun için de çok geç.

Ama hey, baksana hala yaşıyorum. Yani kısmen. Bu yüzden hiçbir şey için geç değil gibi de. Demek istiyorum ki ne olursa olsun yaşamaya devam ediyorum, siz de burada olmadığınıza göre gerçekten yaşıyorsunuz muhtemelen.

Evet. Ancak bu kadar yazabildim. Bu kadar anlatabildim. Gelip görürsen çok daha iyi anlarsın, ama henüz bunu isteyecek kadar bencil değilim.

Üzülme, lütfen.. Burada dünyadakinden kat kat daha iyiyim. Siz yokken olabileceğimin en iyisi kadar iyiyim, hem artık Teresa da eskisi kadar uzağımda değil.

Sevgilerle,
Newt

kayranlılardan mektuplarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin