Okulun İlk günü

40 4 0
                                    

Evet sakinim en fazla ne olabilir ki eminim ki ortaokuldan bir farkı yok ikiside okul tek fark burası lise ve ben daha yeni başladım. Hangi sınıftayım ben nerde bu listeler orda bi kalabalık var oraya gitsem iyi olucak. Heh sonunda listelerin asılı olduğu duvarı buldum arkadan gelen " olum bunların hepsi küçücük" diye kulağıma gelen sözleri kafama takmamaya çalışarak listelerde adımı arıyordum. Nazar Kaya sonunda...

Evet adımı bulduktan sonra şimdide sınıfımı bulmak zorundaydım. Bu siktiğimin okulu niye bu kadar büyük ki. Aramakla hiç uğraşamam birisine sorucam önde bir grup kız var onlara sorsam iyi olucak. " Bakarmısınız 9. sınıflar nerde acaba"?

-"Sol taraftaki binada oraya doğru git bulursun". Yüzünde gıcık bir gülümseme vardı beni kandırmışlarmıydı diye düşünürken bir anda birisi lafa atıldı.

-"Siz çok mu büyüdünüzde bu kızı kandırıyorsunuz lan". Sonra herkes gülmeye başladı kızlardan birisi

-"Onur herşeye karışmasan olmucak zaten ha" diye söylendi. Çocuk ona gülerek baktı ve bana döndü iyi birine benziyordu turuncu şaçlarıyla hiçte tehlikeli gözükmedi eh giydiği dar tshirt ten tüm kasları belli oluyor du az da olsa etkilendim.

-"Gel bakalım küçük hanım beni takip et bende ordan spor salonuna geçicem sizin sınıflarda yolumun üstünde zaten birlikte gideriz". Küçük hanım mı nerden bu samimiyet anlamadım ama neyse şu anda tek amacım sınıfıma gitmekti birlikte yürürken "Sen kaçıncı sınıfsın" diye sordum güldü ve " Bende pek büyük sayılmam ikinci sınıfım" dedi zaten tahmin ediyordum " Hangi şubedesin"? diye sordu tam cevap vericek ken arkadan birisi bağırdı.

-" Onur bu ne hız bi dersler başlasaydı.

Onur biraz sinirlendi ve oda arkasını bile dönmeden bağırdı" Dersler başlamadı ama çıkışta antrenman var geç kalma kalbini kırarım". Sonra bana dönüp " Eh burasıda sizin koridorunuz kendi şubeni bulursun artık ben kaçtım küçük hanım" dedi. Bu tabir artık canımı sıkmaya başladı ama Onur iyi birisine benziyordu ve galiba biraz popülerdi çünkü koridorun sonuna varamadan en az 10 kişi selam vermişti. Sonunda E sınıfını buldum. Evet girmeye hazırdım.


Evet arkadaşlar ilk bölümün sonuna geldik umarım beğenmişsiniz dir lütfen hatalarımı ve görüşlerinizi söyleyin bu benim ilk hikayem😀😀

Masal ve Umut Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ