🌠23.Bölüm🌠

204 14 13
                                    

Selam canlar, kaç ay sonra yeni bir bölüm geldi. Anca vakit bulabildim. Her neyse ndnxn
İyi okumalar 😘

Multi-Emre

Bu bölümü yazmama neden klan, yorumlarıyla beni çok mutlu eden biricik okurum @NeslihanGngrd ' a ithaf ediyorum.💕

Hepiniz seviliyorsunuz💕


Bu düşünceler artık beynimi alt üst etmişti. Kaan' a en kısa zamanda bu konuyu konuşacaktım. Yani, konuşmalıydım. Emre, kaç gündür gelmemişti. Hastaneden çıkalı 1 hafta olmuştu. Ne aramış, ne de sormuştu. Tabi niye arasın ki? Bende salak gibi onun aramasını bekliyordum.


Artık yat yat sıkılmış , bunalmıştım. Neredeyse iki haftadır yatıyordum. Okulu mu da baya aksatmıştım. Arada bir Pelin geliyordu ama yın e de sıkılıyordum. Yataktan kalkıp, dolabımın kapağını açtım. Üzerimdekilerden kurtulmak için eşofman ve beyaz bluz seçtim.

Pjimalarımı çıkartıp, seçtiklerimi üzerime geçirdim. Saçımı dağınık topuz yapıp salona indim. Evde kimse yoktu. Annem ve abim işe gitmişlerdi. Bende mavi koltuğa geçip, televizyonu karıştırmaya başladım.

Kanalları geziyordum ama bir türlü sevdiğim veya izleyeceğim bir film çıkmıyordu. Her bir kanalda kadın programı veya evlilik programı vardı. Sıkıntıdan televizyonu kapatıp, kitaplıktan bir kitap aldım.

Güzel bir kitaba benziyordu. Adın da anlaşıldığı gibi 'AŞK'IN SAF HALİ' bahçeye çıkıp kitabı okumaya başladım. Severdim kitap okumayı, hele de romanlara bayılırdım. Bir kitabın bile her cümlesinde çok şey saklı aslında.

Hiç sıkılmadan günlerce kitap okuyabilirim. Kitaba başlayalı epey vakit olmuştu. Neredeyse aralıksız bir saattir kitap okuyordum. Saatte baktığımda 14:40 dı. Can sıkıntısından ne yapacağımı bilmiyordum.

Kitabı elime alarak salona girdim. Koltuğa bıraktığım telefonunun sesiyle oraya yöneldim. Arayan kişi Emre idi. Bir yandan sevinmistim, yüzümde ister istemez tebessüm olmuştu. Bir yandan da bu duygu karmaşıklığına anlam verememiştim.

Çok geçmeden telefonu açtım. "Hiç açmasaydınız hanımefendi." dedi ukala bir tavırla. Ne beklersiniz ki zaten bu öküzden."Sen açtığıma dua et." dedim bende cool bir şekilde. Gülme sesi geldi."Beni o kadar önemsiyorsun yani. Telefonu açtığına göre, her neyse hadi hazırlan. Gidiyoruz." dedi.

Ne diyordu bu, nereye gidecektik ki? "Nereye?" dedim meraklı ses tonumla."Soru sorma, sen sadece hazırlan. Fazla da açık giyinme , uğraştırma beni. Ben kapının önünde bekliyor olacağım, fazla geç kalma beklemem giderim." tek bir nefeste sıraladı hepsini. Resmen anayasa gibi madde sundu bana. "Gelece..." derken telefonu suratına kapattı.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 26, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

GÖKYÜZÜ VE YILDIZ  (DÜZENLEMEDE)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin