BIRAKMA BENİ

5.3K 94 9
                                    

Ayaklarım geri geri gidiyordu. Hayatım boyunca yapmak istemediğim birşeyi yapıyordum. Aslında başıma böyle birşey geleceği aklımın ucundan geçmezdi ama oldu işte. Sonunda sevgilimin yanına geldiğimde güçlü olmaya çalıştım. Ona birkaç gündür soğuk davranmam yüzünden morali bozuktu biliyordum. Ama yapmak zorundaydım.

" Sonunda geldin sevgilim ! " Sesimin titremesinden korktuğumdan konuşmadım ama ifadesizlik maskem yüzümdeydi. Tepkilerimi yanlış yorumladı ve yüzü endişeyle gerildi.

" Buse ? "

" Ben ayrılmak istiyorum Ege. " Bir an yüzüme şaşkın şaşkın baktı. Ağzını birşey söylemek ister gibi açtı, sonra tekrar kapadı. Sonrada yanıma gelip kolumu canımı yakacak derecede sıkarken fısıldadı.

" Ne ? "

" Duydun işte. Ayrılmak istiyorum. " Ege'nin arkadaşlarıda gelince kendimi geri çektim. Ege'nin yüz ifadesini görünce kimsenin sesi çıkmamıştı. Arkamı döndüm ve giderken Selinle karşılaştım. Ege yanımıza gelmede önce ona " Anlaştığımız gibi. Ona iyi bak. " demeyi başarmıştım. Gözünü iki kere kırptı. Ege tekrar kolumu yakaladığında son şansımın bu olduğunu kendime hatırlattım ve saydırmaya başladım.

" Ege ! Seni kırmayayım diyordum ama yeter artık. Ben başkasından hoşlanıyorum. Sende artık umrumda bile değilsin. Rahat bırak artık beni ! " Kolumu yakmış gibi elini çekerken tekrar önüme döndüm ve bu sefer koşmaya başladım. Arabaya binmeden önce arkamı döndüğümde yere çökmüştü, ayağa kalkıp bana doğru koşmaya başladığında arabaya binip kapıyı kapadım. Şoföre sürmesini söyledim ve kapıları kilitledim. Bu sırada Ege gelmiş cama eliyle vuruyordu.

" Buse ! Buse, yemin ediyorum sorun değil. Ben seni geri kazanırım. Gitme. Lütfen bırakma beni. " Araba hareket ederken elleri camdan kaydı ve tekrar yere çöktü. Bense ancak o zaman konuşmayı başarabilmiştim.

" Üzgünüm. "

Merhaba, yeni bir hikaye ve yine ben :D Umarım beğenrsiniz :D

BIRAKMA BENİ Where stories live. Discover now