3.7

6.7K 886 231
                                    

se ve a
nasılsınız<3

hikayenin ilk ve tek (tahminen) normal bölümü umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz:")

sizi çoook seviyom

...

"seokjin, kapıyı açar mısın?"

namjoon apar topar çıkıp sevgilisinin kapısına gelmişti. dışardaki yağmuru hesaba katmayıp hırkasıyla çıktığı için de sırılsıklam olmuştu. neyse ki hava soğuk değildi. ve neyse ki apartmana o sıra giren biriyle birlikte içeriye girebilmişti. şimdiyse daire kapısının önündeydi.

yiğidim:
namjoon
kapımdan git

gelen mesajı okuyup hızla parmaklarını hareket ettirdi.

namnam:
hayır
kapıyı aç
beni dinlemelisin

yiğidim:
neyini dinleyeceğim
bu beni kaçıncı üzüşün namjoon
ben sayamadım da

namnam:
beni dinle
lütfen

seokjin sırf sevgisinin hatrına bir kez daha güvendi namjoon'a. en azından kendini açıklaması için bir şans verecekti. saçını düzeltti. yüzünü yıkadı. ağladığı için gözleri kızarıktı fakat bunu umursamadı. hızlıca kapıya gitti.

kapıyı yavaşça açmasıyla boynuna atlayan sevgilisi onu şaşırtmıştı. sanki seokjin kaçacakmışçasına sarılıyordu namjoon. nerdeyse aynı boyda olmaları sarılmalarını kolaylaştırırken namjoon seokjin'in boynuna sardığı kollarını biraz gevşeterek yüzüne baktı sevgilisinin. seokjin'in konuşmasına fırsat bırakmadan yüzünün her noktasına öpücükler bıraktı. sevgisini hissettirmek uğruna yapıyordu bunu. ondan başkasıyla olmadığını, olamayacağını anlamasını istiyordu.

seokjin istemeye istemeye namjoon'u iterek kendini geri çekti.

"gir içeri."

namjoon'un yüzü bu tepkiyle biraz düşse de haklı olduğunu düşünerek moralini bozmadı.

"anlat." seokjin direkt olarak konuya girdi. o da namjoon'un haklı çıkmasını istiyordu. düşündüğü gibi bir şey olmasını istemiyordu. bu yüzden aceleciydi.

"onunla buluştum, bunu inkar etmeyeceğim. fakat olay düşündüğün gibi değildi. biz birkaç arkadaş buluştuk. onun dışında 4 kişi daha vardı. ve beni o değil minji çağırmıştı. eski tayfayı özledim demişti. ben de onu kırmamak için gittim. sonra eunhyung'un evine geçtik (eski sevgilim) fakat dediğim gibi ikimiz asla yalnız kalmadık. neden orada uyuyakaldığımı soracak olursan... film izliyorduk ve ben sıkılmıştım. bu yüzden. lütfen beni affet."

seokjin'in ellerini kendi elleri arasına alarak devam etti sözlerine.

"uzun süredir seni seviyoru- dur hatta aşığım! senden başkasıyla olmam, olamam...lütfen affet beni lütfen. bir daha şüpheli en ufak bir hareket yapmayacağım, gerçekten. son bir şans daha?"

ve seokjin,
bir şans daha verdi.

namjoon da bu şansı en iyi şekilde kullanacağını söylerek sevgilisinin dudaklarına yapıştı.

...

ben namjine aşığım ya

ama size de
seviyom sizi

ama size deseviyom sizi

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
snapchat ⁝ namjinTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon