BÖLÜM 14

5K 189 2
                                    

Evlenmek evlenmekten mi bahsettin sen rezan ağa dedim , evet ağa kızı dedi. Seni bırakacağım mı sandın , iki çocuk var üçünsü yola çıkmış ne duracağım hemen nikah masasına tamam mı derken güleceğimi tutamıyordum.

Amerikadaydık ve ben burayı çok sevmiştim, ve gitmek istemiyordum
Ama boran ve baran vardı .onları düşünmeliydim .Orda evlenip , mardine gidecektik , şimdi nikah için beyaz bir elbise giymiştim .Şaçlarda olunca çok güzel oldum , şahane görünüyor sun delamin dedi , bu ağa benim kalbime zarardı yeminle 😎😎

Hey yakışıklı bu kadar giyinme sonra başıma bela oluyon dedim güldü.Evetlerin ardından evimize gelmiştik , evet mardine içim içime sığmıyor şu.

ağa baba hoşgelmişin güzel kızım , evimizin yakışığı sendin güzel gelinim deyince kocaman sarıldım , bu ihtiyarı çok seviyordum.Allah razı olsun ağam deyince herkesle kucaklaşıp odamıza girdik .İkizlerde yorgun düşmüşler uyuya kalmışlardı.

Gel bakalım ağa kızı , seninle yarım kalan bir işimiz vardır, 😉😉😉yok artık nedir o deyince malum rezan ağa

Sabah ikizlerin anne deyişleriyle neşeyle uyandım, ama rezan neredeydi, nereye kaybolmuştu.
Teli alıp rezan neredesin diye sorunca , şirkettetim hatunum dedi .

Ne var kötümü bir şeymi var deyince evet hatunum herşey arapşaçı çözümleyemiyorum. Dur ben geliyorum deyip hemen hazırlandım, ama bu yaramaz beni çok zorluyor şu.

Mide bulantısı çok fenaydı , holdinge gelince hemen rezanın odasına yol aldım, hoşgeldin hatun deyince kıkırdayıp , öpücüğü dudağına bırakıp , hayırdır ağa dedim, hesapları kontrol ediyorum ama bir türlü içinden çıkamadım dedi.

Muhasebe müdürü kerem bey nerde deyince , yüzü asıldı kovdum onu dedi , neden ağa deyince senden hoşlanırmış pezevenk dedi , şaşırmıştım .

Peki yeni bir müdür alsaydın deyince senin için gidince fırsatım olmadı hatun dedi.Demek ki bu işi ben çözecektim .Tamam çekil git bir şeyler getir çok açım dedim , aşkım ne istersin diye sordu , simit boaça dedim başını onaylayıp gitti.

Hesapları tek tek kontrol edip dosyaladıp sonra sorunuda çözünce rahatlamiştim.Rezan şaşkın bir vaziyette bakarken nasıl başardın diye sordu , meslek sırrı söylenmez dedim .😉😉😉

Akşam olmuş felaket yorulmuştum.
Eve gelince güzel bir duş alıp hemen uykuya attım kendimi .
Eeee hanımağa olmak zor işti.....😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

DEHŞET İ TÖREMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin