BÖLÜM 3

23.7K 654 33
                                    

Başka biri vardı yanımda sanki korkunç ağa dehşet i töre değildi sanki .Nice masumu soğuk kanlıkla öldürmemiş ve çok masummuş gibi normal bir şekilde davranabiliyor olması inanılır gibi değildi, rezan ağa sen kimsin?diye bir soru sorunca ben azrailim !!!!

Tujela senin için hayatını cehenneme çevirecek insanım, ölüm kokan eli kanlı bir katilim .Bu kadar bilsen yeter ve buna göre ayağını denk al anladınmı ağa kızı tujela, !!!

Hiçte şöyle alıcı gözüyle bakınca katil gibi durmuyordu.Çokta aslında yakışıklı bir erkek ti , grimsi gözleriyle her kadını şehvetin doruklarına çıkarabilirdi, 🤤🤤🤤🤤

Ne diyorum ben yarabbim , iyice psikolojim bozulmuştu. O katil herifin tekiydi ve abimi öldürecekti , ben olmasaydım .Bunu düşünce kan beynime sıçramıştı, zaten zoraki evlilik ne bekliyordum , salak tujela dedi iç sesim .

İç sesime hak vermiştim , yanıma gelince , gel bakalım delamin , güzelim yemek yapıcaz seninle , ne benimle he?evet karımla yemek yapmak için bu kadar malzeme aldım , yardım etmek zorundasın ağa kızı dedi .

El insaf ağa kızıysam öküz değilim , tabi ki yardımcı olacağım. Eeee dedim nerden başlıyoruz, sen salataya ben ete mangal yakacam sana delamin.

Neydi bu şimdi , bu kadar cani birisi yavru kedi olmuş , mivayliyordu adete , tövbe estağfurullah tövbe dedi iç sesim , haklısın dedim iç sesime .Başlamıştım salataya oda etleri mangala atmış , pişiriyordu.Arada gözlerini bana çevirip , manalı manalı bakıyor , gülümsüyordu.Grinin en güzel tonu olan gözlerine hayran kalmamak içten bile değildi.

Ne diyorum ben , kendine gel tujela diye iç sesim dürttü, haklıydı ama kalbim söz dinlemezdi ki.Asiydi benim kalbim ben bile söz geçiremiyorum. Güzel bir salata yapıp , masayı hazırladım.

Ölüm meleğim şimdi kendi elleriyle , bana et yapmiştı, çokta enfes olmuş iştahla yemiştim .oda çok beğenmişti salatayı iştahla yenen yemek sonrası , keyif kahvesi yaptım.Büyük bir zevkle içtik , çokta güzel bir gün olmuştu.rezan ağa o kadar da korkunç bir insan değilmiş galiba dedim kendi kendime.

Uykum iyice bastırınca usulca dizine kafamı koymuştum, habersiz hareketimden , irkilen rezan ağa usulca saçlarımı okşamaya başladı.O kadar hoşuma gitmişti , eğilip kulağıma iyi uykular güzel sevgilim demesini hayal mayal hatırlıyorum.

SEVGİLİM SEVGİLİM ♥♥♥♥♥♥♥♥

DEHŞET İ TÖREMWhere stories live. Discover now