BÖLÜM 10

9.5K 270 3
                                    

Tolunay ağanın gelmesiyle sevdiğim adam , iyileşmiş ve sağlığına kavuşmuştu.
Abisiydi rezanın ve asıl ağa oydu ama o ağalığı istememiş ve Amerikada kalmış ve doğal olarak ağalık rezana geçmişti.rezanın tam 12kardeşi vardı .
Babasının 3karısı vardı en büyük erkek tolunaydı.ve ağa olmadan gitmiş rezana o kadar yükü yıkmıştı.

Evli değilmiş , ve burada evlilik kesin olurdu 😊😊😊😊

Rezan hastaneden çıkalı tam bir hafta olmuştu , ve konakta tam bir bayram havası vardı.

Dolup dolup boşalıyordu ve üstelik işler iyice birikmişti.Şirkete gidip halledip geliyordum , sabah erkenden kalkıp rezan uyanmadan , şirketin yolunu tutacaktım .Değilse salmıyordu ama işler iyice büyümüştü.
Aşkım nereye sesiyle , şey ağam şirkete bakıp geleceğim , sen uyu hemen gelirim dedim ama nafile tujela sen önce eşsin , hatunumsun ve ben üç yıldır uyuyordum şimdi yanımda kalıyorsun anlıyor musun .iyileşince zaten ben geçerim dedi. Ama dedim işler çok değişti , senin şirket dediğin holding ve başkanı benim aşkım dedim .tujela olabilir ama ben aynıyım dedi .tamam aşkım ikimizde bakarız işte deyince grimsi koyularla bakmaya başladı .

Tujela ağa kızı kızdırma beni , deyince el mahkum sustum .Ama evde oturmaya hiç niyetim yoktu 🙄🙄🙄🙄🙄kusura bakma aşkım...


Holding ve hastane muhteşem büyümüştü , ve ben tek başıma başardım .Tolunay ağa kahvaltıdan önce rezanı muane etti ve artık işine dönebilirsin kardeşim deyince hay yaşa abim dedi .Tabi ben biraz üzüldüm ve işler biraz zorlaşacaktı.

Hemen kahvaltı edip holdinge gidecektik , öyle konuştuk yeni patron la çok yazık olacaktı bana😯😯😯😯😯

Olsun aşkım iyileşmişti , yakışıklı ağam sevgilim benim .Şirkete gelince herkes çok sevinecek sanan rezanı sürpriz bekliyordu , çünkü eski kimse yoktu hepsi yeni elemandı , Müdür hoş geldiniz hanımağam , sizde beyefendi deyince şaşkın vaziyette bakan rezan ağa ne beyefendisi ben rezan ağayım ben dedi.Müdür ne oluyor dercesini bana bakıp özür dilerim tanıyamadım dedi .Önemli değil can bey dedim eşim rezan bey devrettiğimiz şirketin patronuydu , 3yıldır eşim koma halindeydi .Hemen geçmiş olsun efendim dedi.teşekkürler diyen rezan çok şaşkın bir vaziyette odama geçti .

Anlat bakalım ağa kızı tujela hanım bu ne demek ,😡😡😡😡😡😡

Anlatacağım aşkım dedim , hemen diye emir veriyordu , anlatmaya başlayınca ve bitirdiğimde şaşkınlığı bir kat artmış ve sıkıca bana sarılmıştı.

Sen tam bir hozatoglusu , hanımağa olmuşsun sevgilim , bravo sana artık birlikte yöneteceğiz seninle holdingi dedi , teşekkürler aşkım seni istiyorum aynı zamanda
Haberin varmı , bende seni aşkım deyince öpücükler ardı ardına gelmişti kocam benim .


Uzun süren toplantıdan çıktık rezanla .bu ne ya herşey ne kadar değişmiş sultanım , beynim zonkluyor
Gidelim mi deyince aşkım sana bugünlük yeter ama benim bir iş yemeğim var , ihale detaylarını konuşacağız deyince yüzü sinirden kıpkırmızı olmuştu, ve yemekte ne olacak aşkım deyince aşkım gecikmem merak etme hem de bayan yemektekiler dedim .

Tamam deyip , holdigden çıktı , bu arada tolunay abi gelmişti , yeni hastanenin detaylar ile ilgili onunda görüşlerini almak istedim .Çok faydası olacaktı görüşmeden sonra birlikte eve birlikte döndük .Rezan boran ve baranla oyun oynuyordu , ne güzel manzaraydı aşklarım ne yapıyor bakalım deyince , seni bekliyoruz diye kalkıp öptü sevgilim seni çok özledim diye fısıldıyor du.Aşkım benim biricik sevgilim .rezan ağam BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM.... 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

DEHŞET İ TÖREMWhere stories live. Discover now