BEGININNING

1.3K 24 37
                                    

         Genç çocuk nefesi kesilene kadar koştu. Ara sokağa doğru koşmaya devam ederken arkadaki bağırışmalara karşı kulaklarını kapamaya motivasyonunu bozmamaya çalışıyordu. Koşmaya devam ederken arkadaki bağırma sesini duydu. Sonra silah seslerini sonrada başına gelen darbeyi son anda gördü ama kaçamadı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Efendim omzu çok kötü bence doktor'a gitmelisiniz.

-Sen işini bitirdiysen çıkabilirsin.

-Ama..

-Çık dedim!

Luhan kulağına gelen tanıdık sesle korkmamaya çalışarak gözlerini açmamaya devam etti.

'Sakın Luhan sakın gözünü açma açarsan ne olacağını biliyorsun oğlum sakın. Düzenli nefes almaya devam et ama sa...!

-Aç gözünü

Luhan duymazlıktan gelerek uyuma numarası yapmaya çalışırken. Ensesine değen nefesle irkildi.

-Açmazsan ne olacağını biliyorsun demi Luhan hadi bebeğim aç gözünü 

Luhan yavaşça gözlerini açtı.Her seferinde karşılaştığı kızgın gözlere baktı.Gözlerinde kaybolduğu adamın gözlerine. Onu satın alıp işkence uygulayan.Tecavüz eden.Her gün döven işkence eden adama baktı. Sehun hışımla Luhan'ı yataktan kolundan tutarak kaldırdı. Luhan'dan gelen acı çığlıkları umursamadan.

-Offff bebeğim hep aynısını yapıyoruz ama sen kaçmaya çalışıyorsun ben seni yakalayıp daha çok dövüp daha çok sana vuruyorum.

-Kolum kolluuuum bırak aaahh

Luhan omzunun acısı ile iki büklüm kıvranakar korkuile Sehun'un gözlerine bakarken gözünden düşen yaşlara engel olamadı.

-Sehun bırak omzum acıyor.Lütfen bırak aaaağğh

Sehun eğilerek Luhan'ın kolunu sıkarken konuştu.

-Yürü hadi bebeğim uğraştırma beni hadi.

Sehun Luhan'ın omzundan tutarak hızla odadan çıkıp aşağıya indirdi.Tüm hizmetçileri tüm çalışanları dizdiği oturma odasına hızla girdi.Herkes kafası eğik beklerken çaktırmadan Sehun'un kolunu tuttuğu çocuğa acıyarak Sehun'dan gelecek emirlere kulak kabarttılar.Sehun Luhan'ın kolunu çekiştirerek yere attı ve kolunu tutarak acıyla bağıran Luhan'a bakmadan konuşmaya başladı.

-Eğer bir daha bu sürtüğe kapıyı açan ona yardım eden olursa sizi sadece kovmam sizin ağzınıza sıçar gebertirim. Şimdi hadi bir örnek görelim blöf yaptığımı düşünüyorsanız diye açın lan televizyonu!.

Kenardaki takım elbiseli adamlardan biri kumandaya bastı. Luhan bakmamaya kendini ikna etmeye çalışırken Sehun Luhan'ın kafasını tutup televizyona sertçe çevirir. Luhan gördükleriyle şoka uğrarken geminnin üstündeki Luhan'ın sevdiği ve her zaman Luhan'I koruyan yaşlı kapıcıyı gördü. Adamı geminin uç noktasına getirmiş. Yanndaki adamlar ise adamn kolundan tutarken sevdikleri abilerine acıyarak bakıyorlardı . -Ooooov bebeğim iyilik dedene n olcak acaba hmm ne istersin hadi hahaha söyle onu vurup kolay mı öldürsem ? Yoksa direk denize atıp boğulmasını mı izlesek? hmm sen seç seç seç hadi! Yada yada yada buldum...şey...şey hıh hadi kafasını kesip odamıza asalım hadi seç Luluş seç hadi hadi hadiğğ!

Diye bağırınca Luhan korkup sindi.Korkuyla ve umutla Sehun'a bakarak konuştu.

-Yapma n olur lütfen ben yalan söyledim inanmadı tehdit ettim Sehun bakğ

TUTSAK(boy×boy)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin