Viata monotonă

1.2K 44 0
                                    

Trezită destul de ametita din cauza serii trecute se uita confuza la ceasul de pe noptieră si văzând cat e ceasul realizeaza ca a dormit ceva si decide sa se ridice din pat pentru a.si începe rutina si stiind deja ca a întârziat se hotărăste sa se duca la dura de după masa când va fi mai odihnita si gata de munca.
Terminandu.si rutina se îmbracă in ceva lejer, o pereche de blugi cu o bluza alba si o blanita. Pregatita coboară la parter unde ii observa pe Jace si Izzy la masa si văzând porția ei de mic dejun deja pregatita stia foarte bine ca acesta e scumpul ei frate.
Jace: Buna dimineata frumoasa adormită
Izzy: Uite cine s.a trezit, prințesa noastra
Mia: Buna dimineata si voua scumpii mei
Așezându.se la masa descoperă ca intuitia ei a avut dreptate caci îl cunoaste foarte bine si mai bine decat oricine pe Jace.
Izzy: Deci ce zici sa mergem si noi la munca ?
Mia: Mergem stai linistită Iz
Terminandu.si micul dejun cele doua prietene se hotărăsc sa plece la munca.
Inainte de.a se urca la volan, Mia isi saluta fratele ce.i face cu mana si pleaca amândouă la spital sa se întoarcă la munca lor.
Jace rămânând singur in casa se hotărâse sa le faca o surpriza fetelor dar mai ales surorii lui.
In timp ce Jace pregateste surpriza cele doua bune prietene ajung in fata spitalului bucuroase ca revin la ceea ce le place sa facă, sa stea în "fata" pericolului si sa sfideze moartea salvand alte mii de vieți.
Intrate in clădire sunt întâmpinate de colegii lor ce sunt la rândul lor bucurosi de întoarcerea celor doua, doua din cei mai buni medici pe care ii avea spitalul.
Cele doua se despart pe moment pentru a se pregăti iar de îndată ce Mia ajunge inapoi in cabinetul ei inspira adânc si se bucura ca s.a reîntors în acest mic loc ce pentru ea e a doua casa.
Luându.si halatul ei de un alb impecabil este intampinata si de Niall, medicul sef ce i.a fost ca un părinte atata timp si cel care a invatat.o tot ce stie acum.
Niall: Bun revenit inapoi Turner
Mia: Mersi. Ma bucur sa te revăd Niall
Niall: Sti bine ca puteai ramane acasa azi, si tu si Izzy, după un asa zbor puteati sa vă odihniti
Mia: Si sa ratăm startul ? Nu.s eu genul si nici Iz
Niall: Nu degeaba esti una din cele mai bune
Mia: Mersi Niall, acum scuza.ma da datoria ma cheamă
Si asa si era, Izzy intrase in cabinetul ei anunțând.o ca deja are pacienți.
Luându.si pe curând de la Niall, Mia pleaca alături de Izzy pentru ca nu vrea ca pacienții sa astepte prea mult.
****
De îndată ce si ultimul pacient pleca, Mia răsuflă ușurată si se aseza comod pe scaunul de la biroul sau din cabinet.
Surprinsă de faptul ca avea atâția pacienți încă din prima zi de când s.a reîntors.
Stia bine ca aici e mana lui Niall caci amândoi stiu ca prefera pacienți decat sa nu aibă ce face, prefera sa nu stea locului.
Odihnindu.se câteva minute caci nu mai atât apuca inainte ca Jace sa intre brusc in cabinetul sau.
Mia surprinsă pentru a doua oară pe ziua de azi isi întreba fratele ce cauta brusc aici, caci el obisnuia sa anunțe inainte.
Jace nu.i spune nimic mai mult decat sa se pregătească caci o asteapta la masina, apoi plecase lăsându.si sora confuză si total nedumerită.
Mia nu stia ce mai punea de data asta fratele ei la cale dar voia sa afle asa ca se conformează spuselor lui si de îndată ce era gata iesise din spital si.si văzuse fratele exact in locul unde a zis ca va fi, la masina.
Tot drumul îl ruga sa.i spună dar Jace nu.i spunea nimic asa ca Mia nu.i mai spunea nimic.
Atunci când ajunse observa ca de fapt erau in centru, încă nedumerită de ce avea de gand Jace sa faca, Mia se decise sa nu mai scoată un cuvant ca sa vada pe planuri ascunse avea Jace.
Într.un final Jace ii spune ca pana la urma a adus.o in centru caci are de gand ca sora lui sa se mai relaxeze si sa nu se afunde atât de mult in munca.
Ii mai spuse sa meargă singura la fântâna.
Mia stia bine ca Jace nu ar putea vreodată sa o pună în pericol asa ca avea incredere deplina in el si face exact ce a rugat.o, merse pana in fata fantanii unde se opri atunci când o văzuse pe Izzy.
Intreband.o ce tot planuieste Jace, Izzy ii spuse simplu ca azi e ziua lor de răsfăț.
Asa ca pornira amândouă prima data la spa, apoi la masaj ca in cele din urma la salon. Se întoarse inapoi la fântâna unde il zăresc pe Jace, ca mai apoi sa meargă la film si intr.un final la cumpărături.
Jace le suporta chiar destul de bine câteva ore bune si chiar ii placea sa meargă cu ele la cumpărături, caci stia ca asa mai petrece timp cu scumpa lui sora.
Într.un final când se terminase si cumpărăturile cei 3 pornesc spre casa unde Jace avea deja totul pregătit, de la mâncarea preferată a Miei, pana la preferintele ei intr.o zi liberă. Totul era exact ca intr.o zi obisnuita, erau doar ei 3, ei 3 împreună acasa bucurându.se de fiecare clipa împreună asa cum o făceau de fiecare data.
De îndată ce terminase tot programul plănuit de Jace, Mia stia ca trebuie sa se întoarcă la programul ei, asa ca ii anuntase pe Iz si Jace ca pleaca înainte ca ei sa o oprească stiind ca nu vor sa o lase sa se întoarcă inapoi la munca.
Iesise pe usa si se urca in masina pornind direct spre spital pentru a.si continua programul si viata ei de zi cu zi.
Adam pov
Dand pe gât si ultimul shot si auzind muzica ce e data la maxim in boxe.
Alaturi de Edward, nebunul meu frate, sunt in club de câteva ore bune si nu pot sa neg ca nu.mi fug ochii după niste prazi nu mai bune.
Ed: Hai mai ca ai băut destul, suntem aici pentru vânătoare asa ca hai bai omule
Eu: Gata ma fra', încă unul si vanam
Mai dau un shot pe gât si plec cu Edward la vânat de bunaciuni.
Fixez o blonda nu mai buna da se pare ca azi am noroc la 2, blonda si brunetă.
Azi se pare ca e ziua mea norocoasă, o facem in 3 azi, blana rău.
Observ ca si blonda ma fixează si se îndreaptă lasciv spre mine alaturi de brunetă si ambele vrand sa danseze, începând subtil dar nu si azi, azi trecem direct la "subiect".
Spunandu.le sa mergem sa ne distrăm mai bine le i.au pe ambele de talie retragandu.ne afara din club, ca mai apoi sa ajungem intr.un final la cel mai apropiat hotel unde ne vom distra si ma vor încânta la maxim aceste doua frumuseți.

Doi Poli OpusiWhere stories live. Discover now