ölümsüz

34 8 1
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


O gün aklı hep genç adamdaydı. Oysa o daha ilk aşkı olan babasını dahi görememiş sevememişti ki. O yüzden bu aşk olamazdı ya da kabul etmek istememişti.Ece yanına geldi bugün dalgınsın Bulut hadi gel bir kahve alalım dedi. Başını onaylar bir ifadeyle salladı ve kantine doğru yürüdüler. O sırada milyonda bir olacak bir şans ilk defa Buluta vurmuştu. Karşısında bir saat önce gördüğü Deniz öylece duruyordu. Ona doğru yürüyerek yanına geldi.Ne güzel tesadüf bu böyle Bulut dedi.Saatlerdir yüzü gülmeyen Bulutun neşeden ağzı kulaklarına varıyordu.Meğerse bu iki genç aynı okulda okuyorlarmışta haberleri yokmuş.Bundan sonra her sabah okula beraber gidiyor günün yarısından fazlasını beraber geçiriyorlardı.Bir gün Deniz onu akşam yemeğine davet etti.Beraber ilk defa yemek yiyeceklerdi.Özenle giyinmişti Bulut.Deniz onu evin önünden almaya geldi.Çok şık bir restaurant seçmişti doğrusu.Fakat yemekleri seçtikleri sırada Bulutun aniden burnu kanamaya başladı çok geçmeden de bayılıverdi.

Fakat yemekleri seçtikleri sırada Bulutun aniden burnu kanamaya başladı çok geçmeden de bayılıverdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Apar topar hastaneye gittiler Deniz Bulutun annesine haber verdi. Zavallı kadın yoğun bakımın önünde a benim sürmeli gözlü kızanım diyerek ağıtlar yakıyordu. Bir müddet sonra kapıdan doktor çıkageldi ve o kötü haberi verdi .Bulut kan kanseriydi ve az bir ömrü kalmıştı...

Başta annesi ve Deniz yıkıldılar. Doktorun izniyle Bulutun yanına gittiler. Hayatının aşkı ölücekti ,bu onun için ölümden beterdi.Zavallı Bulut bu son günlerini ölümsüz gibi geçirmek istiyordu.

Sahi hayat ne garipsin ölecek bir insanın bile hayattan ölümsüzlüğü dileyecek olması ne garip...

Oysa küçüklüğünden beri babasıyla yapmak istediklerini yazdığı o defterdeki hiçbir maddeyi gerçekleştirememişti bile. Daha ilk aşkı babası geri gelmemişti bile ama o babasının yanına gidiyordu.Bu listedekieri yapmadan ölemezdi,ölmemeliydi.Belki ilk aşkı yoktu ama son aşkı onun yanındaydı.Eline küçük defterini aldı ve listedeki en çok istediği maddeleri başladı Denize okumaya;

1- Babamla beraber oyun oynamak

2- Onunla beraber uyumak

3- Babamın benim saçlarımı taraması

4- Bana oyuncak bebek alacak tıpkı Eceye babasının aldığı bebek gibi...

Bulut dedi Deniz biz bunları yaparız hatta daha fazlasını...


BİR DENİZ HİKAYESİWhere stories live. Discover now