1 - herkes tarafından sevilebilirsin

6.1K 395 390
                                    

Herkesin yüzünde hüzün dolu olduğu, yarı dönem tatilin bittiği ve okulun başladığı o gündeydik. İnanır mısınız bilmem ama kitapları yutarak beslendiğini düşündüğüm koca gözlüklü, çok bilmiş Minseok bile ağlamaya hazır duruyordu. Başıma sonradan gelecek şeyleri bilmesem bile, o günün ultra boktan geçeceğini biliyordum. Huyum kurusun 7. his denilen şeyden bende vardı bakınız; altıncı değil, yedinci. Sınıf kötü koktuğunda bile, ortalığa salan kişinin Jongdae olduğunu anlardım. Kahretsin ki, böyle bir şeyi anlıyordum.

Arkamdaki kızların kıkırdamalarını duyuyordum ki, bu kıkırdamalarının nedenini bile biliyordum. Evet evet, yedinci kutsal his bu da. Okulda nedendir bilinmez, kıç meraklısı kaynıyordu (veya biliyorum hepsi azgın ergen topluluğuydu) ve bu tanrı tarafından kutsanıldığı düşünüldüğü favori popüler kıçlılarının başını, Kim Jongin çekiyordu. Tamam şimdi hakkını yemiyeyim, çocuk kendimi bir bok çuvalı hissettirecek kadar afetti. Fakat ben burnu havada biri olarak, bunu belli etmeyenlerdenim ve unutmadan burnum çok güzeldir ve unutmadan kendimi bok çuvalı gibi hissetsem de, kendimi beğenmişimdir de dünyaya benim gibisi çok gelmez. Nerede kalmıştık? Ah, Kim mükemmel kıçlı Jongin. Kızların sesi fazla çıkmaya başladığında, gözlerime tüm nefret duygularımı doldurarak onlara döndüm. Ellerindeki telefon ekranını birbirlerine göstererek elleriyle suratlarını yelliyorlardı. Ne izlediklerini biliyordum. Basketbol oynayan Jongin, su içen Jongin, yemek yiyen Jongin, gülen Jongin, dans eden Jongin ve işeyen Jongin ve evet, o da bizim gibi işiyordu. Okul bunu öğrendiğinde oldukça şaşırdı.

"Tanrım, çok seksi!" İki yıldır aynı sınıfi paylaştığımız ve ismi hiç umrumda olmayan kız, yüksek sesiyle kendinden geçtiğinde gözlerimi devirdim.

Seksi mi?

sonradan kendime not: Adam, işerken bile seksiydi.

"Belini nasıl kavradığına bakar mısın?" Yanındaki diğer isminin umrumda olmayan kız konuştuğunda, telefondan bir inleme sesi gelmiş ve telefonu anında çıkartıp okulun Kim Jongin sapığı psikopat sayfanın bugünkü Jongin videosuna tıkladım. Evet, isteyince meraklı olabiliyordum. Videoyu şu an tüm okul ile birlikte izlediğimi biliyordum ve sayfa çökmek üzere gibi oldukça yavaştı. Daire videoda dönerken aklımda tüm porno sahneleri geçmiş, arkamdaki kızların videoyu tekrar tekrar başa sarıp izlemelerine sakin kalmaya çalışmıştım. Sonunda video yüklendiğinde, ekranda benim hiçbir zaman bir arada göremeyeceğim parayla göğüslerine slikon yaptıran okulun gözde memelilerinden Sarah çıkmıştı. Bunu nereden bildiğimi sorarsanız, gözdelerin ne zaman işediğini bilen insanlarla eğitim alıyorum unutmayın.

Sarah kızıl saçlarını arkaya atarak göğüslerini ortaya çıkarttı ve kameradan gülerek uzaklaşmaya başladığında kamera açısına Jongin ve diğer mükemmel kıçlılarından Oh Sehun ile birlikte girdi. İkili konuşarak uzaktan gelirken, Sarah arkasını kontrol edip yürümeye devam etti. Sonunda birden önünü dönüp Kim Jongin ile çarpıştığında canını yanmış gibi ses çıkaracağına, içine iki çük girmiş gibi inlediğinde az kalsın Chanyeol'un kitaplarına kusacaktım. Buna gerek kalmadan gözlerimi odaklandığım ekrana, Jongin'nin kızın beline dolanan kollarına çevirdim. Refleksle düşmesin diye tutuyordu, yüzünde ufak çaplı şok vardı. Hemen sonra kendini toparlayıp, Sarah'a iyi olup olmadığını sordu. Jongin'nin sesini duymuyordum, videoya alt yazı hazırlanmıştı. İyi tezgahlanmış bir oyundu. Video bitmişti, ikincisini izlemeyecektim elbette. Ekranda son görüntü Kim Jongin'nin kollarıydı. Sanırım bu görüntü hafızama da yerleşmişti.

***

O aklınızdaki tilkileri def edin.

Hani şu Jongin ve ben hakkında olan düşüncelerinizi çünkü öyle bir şey Chanyeol'un gay olması kadar imkansız bir şeydi. Gözlerim önüme akmasın, o dev hetero olmayacak kadar dümdüzdü.

bana kalırsa bana kalHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin