Capitolul 16

258 27 7
                                    


Night

Imi iau un hanorac, pantalonii de trening, cutitul logic. Sar pe geam. Brrr, ce frig e.
Merg ceva. A uite un om. Imi pun gluga pe cap si ma urc intr-un pom. Este o fata. Sar in spatele ei pregătindu-ma sa o atac. Aceasta zambeste.

- Scuzati-ma, cum pot gasi iesirea?
Ce curaj:)
- Aici pot fi multi criminali, de ce ai venit in padure? M
- Era o provocare, trebuiam sa gasesc un criminal sa-i fac o poza si sa mi-o pun ca poza de profil. Dar imi este frica si m-am ratacit.
-Cauti un criminal ....se pare ca ai gasit unul! Imi dau gluga de cap jos. Incep sa rad. Fata tipă. Ah, timpanele mele. Tipă, dar nu fuge. Se uită speriata la mine.
-The Night Killer?
-Nu mă-ta pe un unicorn. Mi-am dat ochii peste cap. O imping. Cade. Ma pun deasupra ei si o injunghi in burta. A făcut ochii mari. A început sa se zbată. Imi ridic mâna cu cuțitul mai sus deasupra inimii ei. Trec lama prin pielea ei, mort. Ce repede am scapat de ea. Ma semnez cu initialele numelui meu si plec. De la o provocare. O, serios?! Imi șterg cuțitul care se murdărise. E ziua. Ma plictisesc. Jack inca doarme. Nu am vrut sa-l tezesc sa-l anunt ca ma duc la joaca. Oricum nu cred ca este de acord cu ce fac....mh normal ca nu e

Un bat trosneste. Trag aer in plamani. Stiu exact cine este dupa miros. Nu ca as fi câine, ii doar recunosc parfumul care il da de gol. Imi continui drumul de parca nimic nu s-a intamplat . Simt lama unui  cutit la gatul meu

-Ești  plictisitor, pe bune.

-Niciodata nu te speri? A zis Oliver

- Nup. Imi ia cutitul de la gat.

- Ce  zambitoare esti azi

- Eee, shhh

- Ce?
-Nimic... Ne urcam in pom . Tarzan :) Craca e cam subtire sper sa nu cad.

Oliver

Imi face semn catre un cuplu de adolescenti. Un baiat si o fata. Se tin de mana. Ce dagut....Night imi spune la ureche ca il va lua pe  baiat ca e mai greu de ucis. Îl voiam eu, dar aia e. Mie mi-a rămas  blonda. Yey! Sărim in fata lor. Night are capul lasat in jos. Imi place sa omor cu ea. Imi plac conversatile ei cu victimile.

- Buna, ai vazut o fata cam cat mine de inalta? A întrebat fata

- Și  avea o provocare cu criminali? A întrebat Night

Hă ....

-  De unde  stii?

- Pentru ca e mai incolo a gasit o crimină. Cu degetul le arată unde stătea prietena lor.
Night își ridica capul si ii priveste cu ochii mari. Ditamai zambetul apare pe fata ei. (fata de psihopat)C***** urla. Ca în filmele alea horror. Baiatul urla mai tare decat ea. Ce? Îmi dau o palma peste fața.

- Gata iubii ca-l sun pe tati si ii va omori. Îmi mai dau inco o palma.

-  ,,il sun pe tati ", depinzi de parinti? Amuzat. Suna-l si il omoram si pe el. NIGHT PE EL! Night maraie si sare pe baiat. Eu raman cu blonda. Blonda da sa fuga. O prind de mana si ii dau cu piciorul in laterala genunchiului. A trosnit. Se pare ca s-a rupt. Fata cade pe jos. Imi scot cutitul. A inceput macelul.
Dupa ce i-am ucis, eram amandoi murdari de sange. Ce i-a facut Night baiatului? Pai am ramas surprins. Tipul are desene mici facute haotice pe fata si semnatura ei pe burta lui. Este uimitoare. Îmi arunc un ochi la Night. Examineaza opera mea de arta. O intorc spre mine. Ii pun mana mea dupa ceafa ei. Dau sa o sarut. Ma impinge. Era momentul perfecttttt

- Nu pot, scuze....
Incepe sa alerge. O strig, nu raspunde....A spus scuze....Ce naiba are? Adică acum 2 luni dacă o sarutam, nu zicea nimic.... Ciudat. Aflu eu acum.
Intru in casa. Jack vorbea cu Ben despre Night. Ma duc la el il imping. Ii dau cu piciorul. Incep sa-l strang de gat

- Nu ai voie sa vorbesti despre Night !

- Cine e-esti tu sa-mi s-spui ce sa fac? A zis chinuindu-se să vorbească, din cauza ca rămânea fără aer. Îl strang si ma tare. Ben incearca sa ma opreasa, nu va reusi. Il omor pe Jack. Jack incepe sa se zbata. O sa-l sufoc pana la moarte.  Cand sa fac urmatoarea miscare sunt impins cu putere. Cad pe jos rostogolindu-ma cu acea persoana. Imi pune cutitul la gat.

- Vrei sa-l omori? A zis Night

- Night scumpo, ne jucam, antrenam, etc

- Serios? Ce scuza penibila. Ma lasa pe mine si se duce la Jack. Se imbratiseaza.

- Sunt ok, nu-ti face griji . Apoi o saruta scurt. Night zambeste, dar nu acel zambet amenintator, ala dragut. CE?

- Cum iti permiti sa o saruti?
- Oliver, gata, ce ai? iar ai fumat iarba?
- esti gelos?Radea Jack de mine
- Night nu te iubeste, sălbatură

Night

Oliver izbucnise intr-un ras isteric pe care chiar daca as vrea nu as putea sa-l descriu a fi uman..Cand am auzit acea intrebare. M-am oprit pentru o secunda si am dat un raspuns: da
-Ce are el si eu nu am ?Nici macar nu e criminal. Ce ai vazut la el? A întrebat
- Ce daca nu e criminal ! Fix de asta il ador! Ce am vazut la el? pai Jack este mereu acolo cand ai nevoie de el. M-a salvat de la moarte de 3 ori. Mi-a dezghetat inima mea. M-a facut sa ma indragostesc din nou.
- Te urasc si o sa te omor. M-a amenințat 
- S-o vad si pe asta . Oliver vine spre mine cu un cutit ca sa-l arunce. Jack se pune in fata mea. Cuțitul il nimerise in umar. Îmi pun mana pe mânerul cuțitului. Lasa-l acolo!
- Ce  se-.....OLIVER CE AI ? A venit și Emra
- EMRA, AJUTA-MA SA-L OMOR PE JACK! Emra se strâmba si ii da o pama de ia intors capul. Ma duc la Oliver. Imi protejez fata cu mainile. Plec cu cotul  si il lovesc in stomac. Acesta  ma ia de mijloc si ma izbeste de pamant cu putere. Incep sa tusesc, totusi sunt om. Dar ca sunt cum spune Jack ,,mai speciala". Plus am si puteri. Eu si Oliver începeam sa ne lovim reciproc. Chiar asa? Se pune peste mine si imi aplica același tratament pe care i l-a dat lui Jack, mă strânge de gât. In camera incepe sa bata vantul. Nicio fereastra nu e deschisă. Soapte se aud. Apoi toate se opresc.

- DA-TE DE LANGA SORMEA SAU TE FAC BUCATI! S-a auzit o voce demonica

- S-Sam? Încercam sa zic. Corpul lui era facut din foc. Mai uit la Jack, e cu Emra. Vreau sa merg sa-l ajut cu rana, nu pot
Soapte, sopate din nou le auzeau.

?: OMOARA-I!
??: E UN MOSTRU
???: omoara-i pe toti, nimeni nu te iubeste. TOTI ITI VOR MOARTEA
Ma tin cu mainile de cap. Simt ca explodez.
?: fa-o!

Mă eliberez din strâmtoare.
-AJUNGE! Am tipat. Simt cum pielea ma arde. Unghile mi se fac sure si lungi. La coate am tepi. Un lichid negru se scurge pe obrajii mei, imi arunc privirea intr-o oglinda de pe perete, am ochii negri completi. CE NAIBA AM? Sam imi intinde mana. El inca arde. Ezit putin, il iau de mana. Nu mi-a facut nimic...Imi sopteste la ureche:
- ti-ai activat puterile. Apoi se teleporteaza cu tot cu mine.

- HEY! DU-MĂ IN NAPOI! Strig dupa el cand observ că mă duse intr-un loc pe care nu il stiam. Ok, e prea mult pentru mine.
- Imi pare rau! Trebuie tu sa ieși, surioara. Ma incrut la el. Podeau se crapa si cad. Cad. Simt cum corpul meu a facut contact cu ceva tare..........

*1328 de cuvinte*

Îndrăgostit de o criminală Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum