Capitolul 8: de ce ai făcut aia?

328 31 24
                                    



Jack

Am vorbit cu tata despre Night. I-am spus ca eu am eliberat-o. Ca tin la ea mult. niciodată numai a fost atât de furios pe mine. Tata mi-a spus ca este o criminala, trebuia sa fie un experiment de al lui, blalalala, teorii, etc. Mi-a spus ca mai bine plec ca-l fac de ras si am plecat. Am plecat fara nimic.
E noapte. Iubesc noaptea. Ma plimb pe strazile aglomerate ale orasului. Multe masini de politie se indreapta spre o strada mai întunecată.
Vad podul din parcul copilăriei mele. Cand eram mic îmi faceam poze stand aproape de el. Ma indrept spre el. Vad o fata imbracata in negru, ca o umbra. Stai aia e Night? Dap ea e. O privesc de la cativa metri. Cum se face că mă întâlnesc cu ea mereu? Stă cu picioarele pe pod. Foarte aproape de margine Sper ca nu?! Ma apropii incet. Aceasta e uita in jos si ...se arunca. Am auzit impactul corpului ei cu apa. Acum cateva zile nici nu m-as fi gandit ca tin la ea si ca o consider o prietena, nu m-as gandi ca o criminala s-ar sinucide. Nu cred ca s-a aruncat sa inoate. Alerg pana la marginea podului

- NIGHT!!! spre sa fie o farsa. Sa fie agatata de ceva si sa rada. Daca moare ea ce rost mai am eu? Mă gândeam să merg cu ea în pădure. La agentie nu imi voi găși locul. Numai ma întorc acolo. Dar daca ea acum moare, eu unde mă mai duc? Imi voi risca viata pentru ea.Nu stiu sa inot prea bine. Trebuie sa o salvez. Îmi dau hanoracul jos. Ma arunc si eu. E asa rece apa. Dau ca disperetul din maini si din picioare incercand sa ma mentin la suprafata. Tremur deja. O vad, e sub apa. Iau o gura mare de aer si ma scufund.

Ajung cu greu la ea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ajung cu greu la ea. O iau de maini si iesim la suprafata. Inot cu ea pana la mal. O pun pe nisip. Măcar afară nu e asa frig ca in apa. Micile pietricele s-au lipit de hainele ei. Are pulsul slab si abia respira. Ce fac acum? O apas pe piep si imi apropii buzele al ei. Ii ofer oxigen. Incepe sa scuipe apa, ma departez de ea. Night s-a intors cu fata in jos. Tuseste, a ingitit multa apa. O mangai pe spate. Aceasta se uita la apa, apoi la mine uimita, de parca regreta.

- De ce m-ai salvat ? Ma intreba cu un glas ragusit si trist

- De ce ai facut aia?

- Ca să scape lumea ce mine...

- Nu vorbi așa. Night incepe sa tremure. E normal e uda si bate vantul. O ridic in brațe ca pe o mireasa.

- O nu, pune-ma jos! Ce o sa zica lumea?


- Meh, oricum nimeni nu  o sa te recunoasca, relax! Îi pun gluga Noe cap. Incep sa merg cu ea. Îmi recuperez hanoracul si il pun pe ea. Trebuie sa o duc in padure, la ea acasa. Eu nu stiu unde o sa merg asa ud din cap pana in picioare. Aceasta se uita la mine cu ochisorii ei galbeni. Isi pune capul pe pieptul meu. Inchide ochii. Cred ca a adormit. Ce draguta e. Nici nu zici ca este o criminala care te poate sfasia. Incerc sa ma gandesc la alt ceva, dar nu pot peste tot este ea, The Night Killer. O plac, dar nu stiu daca ea simte la fel. Mă urăsc așa de tare când mă îndrăgostesc atât de repede. Dacă  îi spun, va rade de mine. Isi schimba uneori prea repede starile. Mai uit la ea, vad manerul de la cutit in buzunarul hanoracului ei. Cum de nu l-a pierdut cand a sarit in apa? Iau cutilul ei si il pun in buzunarul meu.
Intram in padure. Tot nu stiu drumul pana la casa ei, nu am fost niciodata acolo. Cine stie cum arata casa ei? sau unde e? As trezi-o s-o intreb, dar i-as strica somnul si momentul meu de fericire. Merg in fata. Merg in fata. Merg in fata. Liniștea mea e distrusă de rasete. Ma uit speriat la Night, inca doarme. S-a incruntat. Criminali la orizont Am belit-o. Mai uit in stanga nu e nimeni, in dreapta nu e nimeni. Cand mai uit in fata vad un pian si o fata care rade. Cum de.. are cei mai ciudați prieteni din lume. Respir incet. Fata rade. Ma simt ca intr-un film de groaza. Isi pune mainile pe clape si incepe sa cante:

Îndrăgostit de o criminală Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum