Capitolul 3: ea

606 43 2
                                    


In fata unei usi de lemn, un barbat si fiul lui se certau.

- De ce nu pot? a spus rezoltat fiul lui

-  Pentru ca, iți poate face rău! a raspuns tatal lui. Fiul si-a dat ochii peste cap si a oftat, a deschis usa si a intrat  in camera. Era dormitorul lui.

Deci au prins-o..., se gândea el. Nu știu cum o chema. Nu avem televizoare pe aici. Vreau s-o vad, dar nu pot, de ce ? pentru ca sunt fiul unui agent si ,,NU TREBUIE SA PATESC CEVA. Săptămâna trecuta am împlinit 17 ani încă un an si pot face ce vreau. Nu vreau sa fiu agent secret, sa alerg după criminali e asa uaiurea. Sa-mi risc viata pentru multi bani. Vreau sa fac altceva cu viata mea. Am doar un tata. Un tata care isi face griji pentru mine. Uneori ma simt prea protejat. Mama a murit când avem 4 ani într-un incendiu. Ce as fi vrut sa fie aici cu mine..
O bataie scurta in usa m-a adus la realitate.

- Jack, plec într-o misiune! s-a auzit vocea tatei de pe cealaltă  parte a ușii. ,, Bine" am raspuns. Mă uit pe geam dupa el. S-a urcat in masina si a plecat. Îmi conectez căștile roșii la telefon si imi pun sa ascult piesa mea preferata,, The way I am''. Încep sa fredonez piesa. Încerc sa imi eliberez mintea, dar gândurile ma tot poarta la criminala prinsă. Se zice ca este foarte periculoasa. Dar eu nu prea cred asta. Prefer sa vad cu ochii mei. Brusc, am realizat ca numai e nimeni sa ma împiedice sa ma duc la ea . Îmi arunc căștile pe pat cu tot cu telefon. Deschid ușa camerei. Mă uit in stânga si in dreapta daca e cineva pe hol. Nu era nimeni. Numai am pierdut vremea si am luat-o la fuga. Cobor catava scari pana la ușa subsolului. O împing ușor fără sa fac zgomot.
Aici sunt celulele. Nu sunt foarte mulți criminali ținuți aici. Sunt multe alte agentii cu care concuram. M-am oprit din mers. Ma simteam privit. Ah, uit-o. Am găsit-o din întâmplare, yey. De unde stiu ca este ea? Simplu, e singura criminala fata din agenție. Ma apropii de usa si intru in incapere. Ea nu zice nimic sta cu capul plecat in jos si cu mana prinsa in acel lant. Ma așteptăm sa imi zică ceva ..

- Ce vrei? Vezi sa nu te apropii prea mult te as putea ucide, e un cuțit acolo. A zis ea. Are o voce frumoasa pentru o criminala. Mereu am admirat criminalii, cred ca daca tata ar afla asta as fi jupuit de viu.

- Ești super, insfarsit pot vorbi cu tine! In glasul meu se simțea o urma de fericire. In loc sa fiu si eu dur, nu, nu pot. Am zambit larg.

- Unu, ce? doi, ce ai vrea sa vorbești cu o persoana ca mine ca mine? m-a intrebat
Am ignorat întrebările ei

-Uita-te la mine, te rog! A oftat si si-a ridica capul. Este așa de frumoasa, are parul saten, ciufulit. Este îmbrăcată in negru. Iar ochii ei sunt... ce? Cum de?

- Cum de ai ochii galbeni? am intrebat uimit.

- De ce ai ochii albaștri? a inceput sa rada. Raspuns corect! Ce intrebare idioata am pus si eu..

- Ești drăguța, poate într-o zi as putea sa te ajut sa scapi de aici-

- ar fi super... a zis repede. M-am uitat in ochii ei. S-a încruntat. Din spatele meu s-a auzit ca si cum cineva ar incarca un pistol.

- Indepărtează-te de ea! El nu trebuia sa fie in misiune? Mă mințise...

....................................................................................................................................................................................................

618 de cuvinte

Îndrăgostit de o criminală Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum