FİNAL:(

13.9K 491 325
                                    

EVET ARKADAŞLAR FİNALE GELDİK. ÇOK ZOR OLDU BENİM İÇİN. İLK DEFA BİR KİTABIMI FİNAL YAPIYORUM VE BU BENİ DUYGULANDIRIYOR.

EVET ARKADAŞLAR BU SERÜVENİN EN BAŞINDAN BERİDİR VE YA DAHA SONRADAN BİZLERE KATILAN VE BANA DESTEK OLAN TÜM OKUYUCULARIMA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.

EMEĞİME SAYGI DUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. SİZLERİ HEP SEVDİM HEP DE SEVECEĞİM BUNDAN HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN. 

EVET BU KİTABIN SONUNA GELDİK AMA BU KAYRA VE FEZANIN BİZİ TAMAMEN TERK EDECEĞİ ANLAMINA GELMİYOR. ÖZEL GÜNLERDE VE YA EĞER ÇOK KİŞİDEN İSTEK GELİRSE BAZI GÜNLER İLERİ Kİ ZAMANDAN KESİTLER PAYLAŞABİLİRİM VE BİLİYORSUNUZ TÜM KİTAPLARI BİRLEŞTİRDİM. ORADA TEKRAR BİRLEŞME ZAMANLARI OLACAK...

SİZDEN RİCAM BU KİTABIMDA BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ GİBİ DİĞER KİTAPLARIMA DA GÖZ ATMANIZ. ŞU AN YAYIMDA OLAN 6 KURGUM VAR. HEPSİNE DEĞİL TABİ Kİ DE AMA İLGİNİZİ DİKKATİNİZİ ÇEKEN KURGULARIMA BAKAR VE BANA ULAŞIRSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM. DİĞER KİTAPLARIMA BAKANLAR BANA ANONİMCİ OLDUKLARINI YORUMLARDAN BİLDİRSİN LÜTFEN.

TEKRARDAN HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.

MEDYADA Kİ ŞARKI BÖLÜMLE ALAKASIZ SADECE BENİM BU HAYATTA EN BEĞENDİĞİM SES VE KİŞİ VAR ORADA. YAZDIĞIM VE YAYIMLADIĞIM İLK FİNAL SAHNEMDE VE TÜM FİNAL SAHNELERİMDE BU YÜZÜ VE SESİ KULLANACAĞIM. O BENİM TEK İLHAM PERİM...

İYİ OKUMALAR...

Kulağımın dibinde ki nefes sesleriyle birden kendime geldim ve gözlerimi açıp hemen yattığım  yerden doğruldum. Yanıma baktığımda Kayra huzurla uyuyordu. Altında annemin alış-verişte onun için aldığı siyah eşofman altı vardı.

Dün gece üzerinde olan siyah tişört şu an üzerinde değildi ve kaslarını gözlerimin önüne seriyordu.Yatağımın hemen yanında ki komedinin üzerinde duran saatimi alıp saate baktım. Saat daha altıydı. Yani daha çok zamanımız vardı ama nedensizce benim uykum gelmiyordu.

Hani çocukken günlerce 23 Nisan kutlamalarının gelmeleri beklerdik ya. İşte benim ilk katıldığım 23 Nisan bayramında da böyle olmuştu. Daha ilk defa törenlere katılacaktım, öğretmenle beraber sınıfça dans hazırlamıştık ve daha 1. sınıfa gidiyordum. Okulum öğlen 1 de başlardı ama ben o gün heyecandan sabahım 6'sın da kalkmış gidip hemen kıyafetlerimi giyinmiş ve dans pratiği yapmıştım.

Şu an o günkü kadar çok heyecanlıydım. Evet 20 yaşına gireceğim ama yine de o günü unutmuyorum ve hiç bir zaman da unutmayacağım.

Bunları düşünürken ister istemez yüzümde bir tebessüm belirmişti. Tekrar yatağa uzanıp sol dirseğimi yastığıma bastırdım ve elimi başımın altına destek yapıp Kayraya doğru döndüm.

Bu gün ve yarın evleneceğim adamın her zerresini beynime kazırcasına inceliyordum.

Koyu karamel, kalın ama yumuşak saç telleri, saç rengini takip eden bir erkeğe oranan seyrek kaşları, kısa ama kıvrık kirpikleri, o kirpiklerin arasında parlayan safir taşını andıran beyaz damarlı gözleri, her zerresine renk veren buğday teni, bir erkeğe oranan küçük ve estetik duran burnu, çok kalın olmayan dolgun dudakları, kemikli yüzüne yakışan kemikli çenesi, kirli sakallı yanakları, ince uzun boyunu, boynunun ortasında göze çarpan Adem elması, iri omuzlar, kastan şişkin duran göğüsleri, baklava dilimi şeklinde yan yana ve alt alta özenle yerleştirilmiş 7 baklavası, eşofmanının bittiği yerde 8 cm çapında ki çizik büyük ihtimalle yanık iziydi. 

Ona hayran hayran bakarken kımıldayıp bir şeyler homurdanmasıyla uyanıyor olduğunun anladım ve anında yatakta sırt üstü uzandım ve gözlerimi kapatıp uyuyor gibi yapmaya başladım.

BİR ADET ANONİMWhere stories live. Discover now