AZATECE17 İLE RÖPORTAJ

24 10 6
                                    

AzatEce17

Kitabın ismi: DENİZE DÖKÜLEN MISRALAR

KITAPTAN:

Hayattaki zorluklar silah gibidir.
Ve iki şeçeneğin vardır.
Ya! kullanmayı öğrenir ve kendini korursun.
Ya da teslim olur seni vuracağı anı izlersin.

Seçim senin...

Kendinizi kısaca tanıtırmısınız?

17 yaşındayım. Feministim. Atatürkçüyüm. Izmir' de yaşıyorum. Yengeç burcuyum. Hedefim savcı olmak ve bunun yanı sıra senaristlik ve yazarlık en büyük hayalim. Bir gun sinemada kendi yazdığım filmi izlemek oyunculuğa da merakım ve yeteneğim var. Ilerde onu da düşünecem . Yazar adayıyım. Kitabım basılacak . 11. Sınıfım . Sayısal bölümünde okuyorum. Saçmalamayı çok seviyorum , fazla neşeliyim bu yüzden öyle yani.

Kitap yazmaya nasıl karar verdiniz?

Hikayesi biraz farklı . Bir gün sınıftayız. Arkadaşlar konuşuyor wattpad hesabı açamadım vs. Bende sordum wattpad ne ? Anlattılar ıyy dedim, ne saçma ben kullanmam asla. Sonra merak ettim indirdim ama hic sevmedim hatta acayip saçma geldi, sildim. Daha sonra bir okul gezisinde arkadaşla tanıştım. O da yazıyordu. Dedim indireyim. Kızın kitabını okurum. Indirdim birkac gün sonra sevmeye başladım. Sonra dedim neden bende yazmıyorum? Şizofrenin Günlüğündekiler adlı bir kitap yazdım tek bölümlük. Öyle öyle alıştım wattpade . İlkokul 4. Sınıftan beri yazıyorum zaten , uygulamayı sevince dedim ben de neden yazmıyorum. Bir şansımı deneyeyim . Öyle yani .
Kısacası bir tesadüf sonucu keşfettim wattpadi.

Ilham kaynağınız nedir?

Yaşadıklarım, hayatım , genelde stres altında veya çok mutsuz iken yazıyorum. Zaten kitaplarımda da gerçekçilik payı var. Kurgu ile harmanlayıp yazıyorum.

En büyük korkunuz nedir?

Hata yapmak. Insanların arkamdan kötü konuşması, kavga, gürültü... sayabilirim. Bu tarz şeylerden çok korkuyorum.

En çok hangi kitabınızı seviyorsunuz?

Kadının Fenni. Basılacak olan kitap.

Kitabı yazmanızda en büyük destekçiniz kim oldu?

Ilk başlarda hiç destekçim yoktu, daha sonradan Tuğba Örtünç ve Zehra Bolut adlı kardeşler tanıdım. En büyük destekçilerim onlardı. Kitap büyüyünce de diğer arkadaşlarım bir de amcam tabi .

Hayatınızı anlatan renk nedir?

Siyah.

Okurlarınıza vermek istediğiniz kısa mesajınız var mı?

Kimseye güvenmeyin tüm kalbinizle çünkü herkes bir gün gider . Geriye tek siz kalırsınız . Kendinize değer verin çünkü yapayalnız kimse için üzülmeyin . Size zararlı insanları cıkarın hayatınızdan .

Röportajımız bu kadardı.

Teşekkür ederim.

Rica ederim.



YAZARLARLA SOHBET HAVASINDA RÖPORTAJ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin