Before everything

541 16 7
                                    

"Ooit vind jij een jongen die altijd voor je zal koken," zei Zina. Ik kon het gewoon niet meer voor me houden en zei;"Zina ik val op meisjes". dat was de tweede keer dat ik het hardop had gezegd, het voelt nog steeds zo raar om hardop te zeggen. Met een grootte glimlach keek ze mij aan. Ik voelde het bloed naar me wangen toe stromen.

"Dat had ik nou echt niet verwacht van jou zij ze. Nou om precies te zijn label ik mezelf als panseksueel, maar ik hou totaal niet van labels en zo is het voor meer mensen te begrijpen; als je begrijpt wat ik bedoel." "Ja ik begrijp wat je bedoelt, maar daar is niks ergs aan." "Ja dat weet ik wel, maar het is toch zo raar om het hardop te zeggen. En dat voor de eerste keer." Toen ik dat zij kon ik maar aan één iemand denken.

Zoey, mijn beste vriendin. Alleen ik moet weer smoorverliefd worden op mijn beste vriendin. "Hannah; luister je wel." Haalde Zina mij uit mijn gedachtes. "Ja ik luister, wat zij je ook alweer? Ik zij; er is nog wat met je aan de hand. Ik zie het aan je, vertel!" wil ik het wel vertellen, of zal ik niks zeggen? Dit heb ik in die 3 jaar nog nooit tegen een levende ziel gezegd.

"Uhhhmmm, ken jij dat meisje dat mij af en toe komt opzoeken, hier op werk? Ja die ken ik, dat meisje dat je de laatste keer half dood liet schikken?" "Ja die bedoel ik. Nou het zit zo ze is mijn beste vriendin, maar ik heb al zo een 3 jaar a huge cruch on her. En ze weet van niks, maar ik wil niks zeggen. Ik ben bang dat het raar en awkward gaat worden tussen ons." De glimlach die al op haar gezicht zat is nu nog breder. En ik voel me steeds roder worden. "Aahhhhh dat is zo cute. Maar ik denk dat het het beste is om het haar te vertellen. Zij ze met een serieuse blik." "Ik weet het niet hoor. Wat nou als ze geen vriendinnen meer wilt zijn, of dat het zo awkward word dat we stoppen met praten." Ik ben daar echt bang voor. Ik weet vrijwel zeker dat het niet aan twee kanten is, maar toch. "geloof me, je kan het aan wat ze ook besluit om te doen, en mocht het niet goed aflopen ben ik er voor je. Ik heb het ook een keer meegemaakt." "Oke, maar ik wil het wel meteen goed doen. ik weet alleen nog niet hoe."

"HANNAH EN ZINA, ONMIDDELIJK WEER AAN HET WERK!" Onderbreekt onze baas ons.

Oke, ik ga het doen maar niet vanavond. Wel voor de kerst, dan kan ik een nieuw jaar ingaan. Wat er ook gaat gebeuren.

Nou mensen daar is het dan, mijn eerste hoofdstuk van mijn eerste boek. ;) laat me weten wat jullie er van vinden. Verbeteringen, spellingsfouten en sugesties zijn met alle liefde welkom. geen haat A.U.B




it hurts, so much!Where stories live. Discover now