#19

11 3 0
                                    

Recent, pe Internet, fanii au discutat încheierea romanului dintre Taylor Swift și Kelvin Harris, spunând cum suferă. Spre marea lor surpriză, cântăreața nu a fost mult timp singură și aproape imediat paparazzi l-au capturat în brațele actorului britanic Tom Hiddleston. Ar fi trebuit să se bucure de fată, dar scandalul a început să se aprindă când Taylor a decis să-i spună că îl înșela pe Kelvin.

Harris a fost furios cu ceea ce a auzit

Faptul că Swift la cunoscut pe Hiddleston când era încă într-o relație cu un muzician pe care îl știa încă de la început. Harris a înghițit insultul și a început să trăiască, dar noile bârfe despre fosta lui iubită îl făceau furios. Iată ce a spus insiderul E! News:

"Calvin era foarte supărat și furios,când a aflat că poate Taylor îl înșela. El nu înțelege de ce o fată dizolvă bârfe, spune ceva cuiva, dacă au trecut doar două săptămâni de la despărțirea lor. În opinia sa, o astfel de atitudine îl pune pe Swift într-o lumină proastă și crede că lipsa sa produs doar prin vina ei. Și dacă înainte de a se îndoi și de a crede că puteți rămâne prieteni, după aceste știri, el și-a schimbat radical mințile.

Harris nu este gata să-și recunoască greșelile

Cu toate acestea, nu toate detaliileun roman neplăcut. Ieri a devenit cunoscut faptul că și Kelvin nu era complet credincios cântăreței. Adevărata trădare este greu de convocat, dar fanii încă au șocat știrile preferatului lor. Se pare că muzicianul distrați prin telefon cu bunul său prieten, trimiterea selfie ei nu numai gol trunchi, dar, de asemenea, organele genitale. Sub informații privilegiate, Kelvin a făcut acest lucru tot timpul, fără a socoti că comportamentul său a fost greșit și ciudat.

a se vedea, de asemenea,Keti Perri a cerut scuze public pentru Taylor SwiftTaylor Swift întâlnește un tânăr actor britanicKaty Perry a vorbit despre o înflăcărare de lungă durată cu Taylor Swift la show-ul Carpool Karaoke

Harris are o relație nouă

În altă zi, paparazzii l-au prins pe Kelvin la ușile sală de gimnastică. Întrebat despre ce crede că se va despărți de Taylor, muzicianul a răspuns:

"E în regulă. Fiecare dintre noi este angajat în propria afacere. "

După o astfel de declarație pe site-ul TMZ au apărut declarații ale sursei, care a decis să nu dezvăluie:

"Am participat la filmările video ale lui Rihanna și Harris Asta pentru ce ai venit. A flirtat cu frumusețea. Și când sa terminat filmările, Calvin, fără rușine, ia invitat să meargă la o întâlnire cu el. Rihanna a fost aproape imediat de acord. "



Facts About TAYLOR SWIFT Where stories live. Discover now