#17*

12 2 0
                                    

A nimerit sub un mare val de critici din partea fanilor k-pop, care au găsit similiudini între videoclipul acesteia Bad Blood şi clipul celor din 2NE1 – Come Back Home.

Se pare, că fanii au găsit scene identice între aceste două videoclipuri: „Ambele sunt filmate într-un concept futurist, cu costume, care sunt asemănătoare între ele!”, acestea sunt cele mai fregvente comentarii ale celor, care susţin plagierea.

Media - 2NE1 - comeback home

Mulţi utilizatori de siteuri de socializare, care nu sunt admiratori ai muzicii k-pop, au lasat comentarii la videoclipul celor din 2NE1:„Eu am venit aici din cauza comentariilor făcute asupra MV Bad Blood de la Taylor Swift, care se presupune că ar fi plagiat clipul pentru Come Back Home, şi da, eu am găsit MV lui Taylor similar cu acesta. Piesa de la 2NE1 e asa minunată.”

Se pare că acest scandal a ajutat trupa 2NE1 să mai adune ceva fani. Printre comentariile lăsate pe Youtube mai găsim:

Dezbaterile legate de plagierea clipului m-au adus aici…«2ne1 is slayin.»

MV piesei Bad Blood de la Taylor Swift, într-adevăr este o plagiere a MV pentru Come Back Home. Eu nici măcar nu ştiam de această trupă, dar cântecul e al naibii de bun, îmi place! Urăsc, când artista plagiază. Ruşine Taylor, ruşine regizor!

Eu nu cunosc nimic despre k-pop, dar aceasta piesă este minunată!!! + că am venit aici din cauza lui Swift şi trebuie să recunosc, că ea a plagiat aproape tot din acest video.

Am venit aici din cauza lui Taylor şi nimic nu ştiu despre k-pop, dar această piesă e cool.

Dar voi ce părere aveţi? Este plagiere?

Facts About TAYLOR SWIFT Onde histórias criam vida. Descubra agora