4- Bir Bir

2.9K 137 18
                                    

T.a.tu - all about üs ile dinlemenizi tavsiye ederiim , iyi okumalar <3
--
-

"Hey uyan. Katy." diye birinin beni dürttüğünü hissettim.

"Ne? Noluyor?" dedim gözlerim yarı açık.

"Dean Korkusuz doğumlu birinin evindeki partiye davet edilmiş. Hadi ona gidiyoruz." dedi James üstümdeki örtüyü çekerken.

"Ya sen git ben mi tutuyorum." dedim kafamı yastığa gömerken.

"Giyinmek için iki dakikan var." dedi ve yatağına doğru ilerledi. Kafamı Alice'i görmek için kaldırdım. Çoktan giyinmiş saçıyla uğraşıyordu.

"Ya siz delirdiniz mi?" dedim. Alice bana bakıp güldü.

"Hadi Katy. Birazcık eğleneceğiz sadece." dedi ve ayağa kalktı. Poflayarak ayağa kalktım ve sahip olduğum tek kıyafetleri giydim. Korkusuz pantalonu ve korkusuz badisi. Üstüme hırkamı alma gereği duymadım. Üçümüz birlikte yatakhaneden çıktık ve daha önce hiç uğramadığım üst katlara girdik. Dean bizi koridorun başında bekliyordu. 

"Günaydın gün ışığı." dedi bana bakarak. Kusma haraketi yaptım ve güldüm. Dean ilerden bir kapıyı açtı ve içine doğru yürümeye başladık.

"Peki liderler kızmayacak mı?" diye soru Alice.

"Hayır güzelim, duymayacaklar bile." dedi Dean ve son bir kapıyı açtı. Kulaklarımı bir anda müzik doldurdu. İçeri girdik, herkes etrafta dans ediyordu, bazıları içki içiyordu. 

"size içki getireyim." dedi James ve yanımızdan ayrıldı. 

"James çok tatlı değil mi?" dedi Alice arkasından bakarak. 

"NE?" diye bağırdım. Neyse ki müzik yüksekti ve kimse tepkime aldırış etmedi. 

"Yok birşey." dedi Alice yanakları kızarırken.

"Hey, hey. Bekle bir saniye. Daha ilk haftadayız ve sen James'e mi tutuldun?" dedim kulağına. Zar zor kendi sesimi duyabiliyordum.

"Hayır öyle değil, sadece yakışıklı o kadar." dedi. 

"Evet tabi. İşte geliyor." dedim ve sustum. James elinde üç bardakla geldi. İçkilerimizi elimize aldık. İçkimden bir yudum aldım. Soğuk sıvı buz gibi  boğazımdan aşağı aktı ve ciğerlerimin yandığını hissettim. "Bunun içinde ne var?"

"Korkusuz spesiyali." dedi Dean arkamdan kulağıma eğilerek. Yine korkudan yerimden sıçradım ve ona döndüm.

"Bir daha bunu yaparsan yemin ediyorum kıçını tekmeleyeceğim." dedim sinirle kaşlarımı çatarken. Sülük gibi yapışıyordu. 

"Bu kıç senindir." dedi. Her zamanki gibi iğrenme tepkim olan ıgghh sesini çıkardım ve James'le Alice ortadan kaybolduğu için partide dolanmaya başladım. Elimdeki içkiyi kafama diktim. Tüm vücudumun yandığını hissettim. İçindeki içki ne ise inanılmaz ağırdı ve anında çarpılmıştım. Daha önce birkaç kez içtiğim olmuştu ama bu daha farklıydı. Tavandan gelen kırmızı sarı mor ışıklar gözlerimi kamaştırıyordu. Yanında durduğum masadan biri içki daha aldım. İçime bir enerji doğduğunu hissettim ve kendimi insanların dans ettiği yere attım. Birkaç şarkı dans ettikten ve kim olduğunu bilmediğim bir çocukla seksi dans yaptıktan sonra midemin bulanmaya başladığını hissettim. Kendimi zoraki dans pistinden attım ve içkilerin olduğu masaya doğru ilerledim. Bir tanesinde su olabileceğii ihtimali ile elime aldım ve birkaç yudum aldım. 

"Iagg. Vodka." dedim kendi kendime. Herşeyi çift görmeye başladım. Geri döndüm ve masaya yaslanıp dans pistinde dans eden insanları izlemeye başladım. Birazcık sakinleşmeyi umuyordum. Gözlerim dans pistinde kendini kaybetmiş Lola'ya takıldı. Sonra istemeden kafamda dedikleri yankılandı. 

Korkusuz -Divergent/Uyumsuz Fanfiction-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα