Mededeling! ❤️

859 39 20
                                    

Heeey lieve lezers,

Waauw ik ben al zooo lang niet meer actief geweest op wattpad! Dit komt eigenlijk doordat ik op een gegeven moment op vakantie ging, geen tijd meer had om te schrijven en daarna een nieuwe telefoon kreeg. Hierna was ik wattpad eigenlijk een beetje vergeten..🙄 Laatst had ik het met missmoslima  weer over wattpad en ging even een kijkje nemen op mijn profiel. Ik dacht echt 'ach er zullen vast geen mensen zijn die mijn verhaal nog lezen' maaar dus wel! Ik las dat er heel veel mensen up reageerden en andere lieve dingen. Dit vond ik echt oprecht leuk om te lezen 😍. Sommigen zeiden dat ik niet meer ga schrijven aangezien ik voor het laatst in 2016 had geschreven en anderen die nog steeds hoop hadden van wel haha.

Ik ga heel eerlijk met jullie zijn, ik weet niet of ik binnenkort nog een nieuwe deel ga plaatsen of binnen nu en een korte tijd verder zal gaan met het verhaal omdat ik het heel druk heb met andere dingen maaar ik zit vol met ideeën voor nieuwe delen dus het ligt echt niet aan of ik het nog leuk vind of niet, want dat vind ik nog wel!😍

Ik dacht ik plaats wel een update zodat de meeste vragen in ieder geval beantwoord zijn. Hebben jullie nog andere vragen, kan je me natuurlijk altijd een berichtje sturen 💋 (ik heb de app nu wel op m'n telefoon 😛)

Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle lieve berichtjes en begrip. You guys are the best
❤️❤️

Kuss

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jan 04, 2018 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

De verhuizingWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu