See You Later Alligator

7.4K 220 10
                                    

Bir gün sonra:

Leyla panik ve heyecan içinde yanıma geldi"Hala inanamıyorum! Dünkü haberleri gördün değil mi?"yok görmedim! Sinirle"Oh,evet! Gördüm tabii ki"gözlüklerimi çıkararak"Sanırım göz numaram büyümüş çünkü dün Tülay Deniz ile babamı birlikte gördüğümü sandım!"

Leyla hiç bir şey anlamamış ve neşeli bir şekilde güldü,''Gözlerin iyi. Hatırlarsan onları ilk gören bendim?"

Ben''Ama bu imkansız! Babam iş seminerine gittiğini söylemişti! Gümüş eşya satıyor...onunla nasıl tanışmış olabilir ki?"

"Bilmem ama işini çok iyi yapıyor olmalı."dedi Leyla imalı imalı."Ve TÜLAY DENIZLE evleniyor."ben çaresizce ona baktığımda sordu"Nasıl hissediyorsun?"iyi bir soru!

"Bilemiyorum biraz kızgınım ama nötrüm diyebiliriz sonuçta bu onun hayatı kiminle birlikte olacağı beni ilgilendirmez. Sonuçta o bir yetişkin ve o mutluysa ne yapabilirim ki.."Leyla cevabımı beğenmiş gibiydi"Doğru söylüyorsun"

"Ama bana bir açıklama borçlu!"dedim"Haklısın! Eğer o benim babam olsaydı ben bütün detayları öğrenmek isterdim"iç çektim ve"Evet ama babam iki gün sonra geliyor beklemeliyiz..."Leyla heyecanlı bir şekilde"Bana hatırlatmayı unutma!''

"Peki..."

İki gün sonra:

Odamdayım çok heyecanlıyım,ama yapacak bir şey bulamadım böyle zamanlarda kitaplar benim en yakın dostumdur...

Bu ses ne?

"Çabuk! İçeri!"

"Hayır! Başka fotoğraf yok dedim!"

Babam gelmiş... Çok merak ediyorum açıklamasını nasıl yapacak? Babam odama geldi.

"Hoşgeldin baba!"sarıldık"Hey tatlım. Evde olmak harika. Nasılsın?"

"Bilirsin,sıradan sıkıcı lise konuları. Sen neler yaptın,'seminer' nasıldı?"babam gerildi.

"Seni TV'de görmediğimi düşünmüyorsun değil mi? Detaylar,detaylar babcığım!"

"Ah,evet. Gelince sana söylemeyi planlıyordum... Bekle,bana kızgın değil misin?"dedi şaşırarak."Baba sen bir yetişkinsin ayrıca 10 yıl oldu ilerlemenin zamanı geldi. Eminim annem mutlu olmanı isterdi."dedim kollarımı çaprazlayarak."Ayrıca benim ünlü bir üvey annemin olmasına çok bozulacağını sanmıyorum"dedim babam rahatladı.

"Aynı annem gibi düşünebiliyorsun tatlım. Zaten her zaman yaşıtlarından daha olgundun."dedi babam"Onunla nasıl tanıştın?"babam gülümsedi"Bende şaşırıyorum aslında. Satıştan sonra yorulmuştum ve barda dinleniyordum. O sırada barın öbür tarafında onun bir filminin sahnesi vardı.Ve bir koku duydum bilirsin arkadaşın Leyla'nın bayıldığı..."

"Ah, the Eau de Verona"dedim"Biliyorum annen öleli 10 yıl oldu ve bir daha asla aşık olamayacağımı düşünüyordum. Ama Tülay'ı ilk gördüğüm anda ilerleme zamanının geldiğini anladım. Bu ilk görüşte aşktı zamanla randevular buluşmalar geçti ve ona teklif ettim."

"Onunla tanışacak mıyım tanışmayacak mıyım?"dedim merakla"Tabii ki tanışacaksın onlar şuan koridorda." Bir dakika"Onlar?" ah baba ah! "Ah, bunu da söyleyecektim. Tülay'ın oğulu Kutay Deniz'i biliyorsundur. O da bizimle yaşayacak. Yani artık bir erkek kardeşin var."

Yok artık! Yok artık. Babamla salona girdik. Babam"Hilal, yeni annenle tanış Tülay."Sanki tanımıyorum onu baba!"Merhaba"dedim güneş gözlüklerini çıkardı ve bana"Merhaba canım. Senin hakkında çok şey duydum. Umarım anlaşırız"dedi ve gülümseyerek göz kırptı. Sevdim onu.

Üvey KardeşimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin