19- Seurauksia

2.2K 218 46
                                    

En voi uskoa mitenkään, että hän oikeasti suutelee minua

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En voi uskoa mitenkään, että hän oikeasti suutelee minua. Olen vain Evan, en mitään erikoista, en yhtään sen parempi kuin se Isaac. Mutta silti, se on totta. Brextonin huulet koskettavat omiani hellästi, antaen hennon maun hänen pehmeistä huulistaan.

"Brexton Adams"

Samassa irtaannumme toisistamme, enkä ehdi edes nähdä tulijaa kunnolla, kun Rexton jo veti minut taakseen, kuin tullen itse eteeni suojakseni. Yritän vilkuilla hänen selkänsä takaa, nähden vilauksen samaa miestä, joka kävi luonani sairaalassa muutaman kerran.

"Alvarado", Brexton sanoo yskäistyään ensin, "Mitä sä haluat?"

"Älä yritä, Adams, minä näin jo, kuka siellä takana on", mies ilmoittaa ankarasti, "Evan Carlton, tuletko esiin?"

Hitaasti Brexton astuu askeleen sivulle, paljastaen minut tuolle pitkälle miehelle, joka tutkii minua silmillään vihaisen näköisenä, siirtäen sitten katseensa takaisin Brextoniin.

"Me puhuttiin tästä ennenkin ja minä annoin jo varoituksen", hän muistuttelee, jolloin katson Rextoniin hämilläni, mistä he puhuivat?

"Saat ylihuomiseen aikaa miettiä, miksi en antaisi potkuja sinulle", Alvarado murahtaa ja käskee: "Nyt sitten menette kotiinne ja ette jatka enää tätä pidemmälle"

Brexton jää tuijottaa jähmettyneenä ilmeisesti hänen pomonsa katoavaa hahmoa ihmisjoukkoon. Muutaman minuutin ajan hän ei sano mitään ja katsoo vain eteensä tyhjä ilme kasvoillaan, kunnes nappaa minua kädestäni, alkaen kävelemään pois paikalta.

****************************

"Kaikki okei?" kysyn Rexiltä, kun hiljaisuus autossa on jo liian hiljainen.

"Me ei oltaisi- en olisi saanut..." hän aloittaa epämääräisiä lauseita, jättäen kaikki ilman loppua, "Mä en tiedä, mitä..."

"Ei saa suudella?" yritän auttaa häntä, jolloin hän vilkaisee minua nopeasti, laskien kätensä omani päälle, puristaen sitä hetken.

"Mm... Mä olen sun henkivartija, eikä meillä saa olla suhteita meidän asiakkaisiin", Brexton selittää, enkä voi olla tuntematta pettymystä, kun hän sanoo minun olevan hänen asiakkaansa, ei mitään muuta.

"Mutta ei suhdetta", katson häntä rukoillen, ettei hän palaisi takaisin siihen Brextoniin, mikä tuli hakemaan minua sairaalalta ensimmäistä kertaa, "Meillä ei suhdetta, joten ei väärää"

Hän naurahtaa, tosin hieman väkinäisesti, ja kertoo: "Ei se sääntö koske pelkästään virallisia suhteita, vaan myös kaikkea muutakin, niin kuin vaikka tuota suudelmaa. Eikä se, että sä olet vasta 18, auta asiaa yhtään"

"Kuinka vanha Rex?" kysyn uteliaana, jolloin hän vilkaisee minua vähän virnistäen ja pudistelee päätään: "Et sä halua tietää, vanhempi kuin Chris ja varmasti vanhempi kuin kukaan, ketä sun kannattaisi suudella"

Cutie & The MonsterWhere stories live. Discover now