Prolog

77 4 3
                                    

Jsou věci, které se nikdy nezmění. Jedna z nich je můj nejlepší kamarád Aiden Walkers vloupající se do mého pokoje každý pátek večer, aby mě přesvědčil jít na nějakou stupidní středoškolskou párty. Dnešek není nijak odlišný. 

Jsem si jistá, že se dnes večer zase ukáže. Hlavně dnes večer. Škola končí a léto oficiálně začalo. 

To je proč na sobě nemám své oblíbené tričko. Vždy ho nosím před tím, než víkend začne a pokračuji v tom další dva dny. Vím, že je to nechutné, ale je to taak pohodlné. A stejně přes víkend nevyjdu z pokoje, takže to je jedno. Má mamka mi furt říká, abych ho vyhodila. Je vybledlé a pár dírek je tady a támhle, ale odmítám to vyhodit. Takže, pro jisté důvody, teď ho nenosím. Nechci, aby mě v něm viděl Aiden. 

Dveře od mé ložnice se otevřou v sedm večer přesně, objeví se Aiden. To je další věc, která se nikdy nezmění - čas. Může být ten nejvíc nedochvilný člověk na Zemi, ale v mém pokoji se vždy objeví včas. 

"A tady jsi," mumlám, zním naprosto nenadšeně. 

"A tady jsem," oznamuje. Upřímně, jestli čeká, že budu překvapená.. "Vím, že jsem ti chyběl, ale teď jsem tady." říká, sedajíc si na mojí postel.

Odfrknu si. "Chyběl? Byli jsme spolu asi tak před 4 hodinami."

"Jen detail, to je fuk." přejde to. "Takže, jsi připravená?" 

"Na co? Další párty?" Protočím oči.

"Přesně!" Vypadá připraveně. Převlékl si červenou kostkovanou košili, kterou měl dnes ve škole, a vzal si těsné černé tričko. Také si upravil vlasy tak, aby vypadaly docela chaoticky, ale je hot. 

"Ne, Aidne, znovu ne. Končím. Chodili jsme na různé párty skoro každý týden. Už toho mám dost. Nechci to dělat. Plus druhý ročník právě skončil, takže jdu-"

"No právě! Další školní rok je za námi. Léto začalo." Je nezaujatý mým nedostatkem zájmu. "Nemůžeš jen tak přijít o začátek-léta párty! Jde tam každý

"No, tak paráda! Budeš mít spoustu lidí, kteří ti budou dělat společnost. Měl bys jít beze mě." Otočím se k tomu, co jsem dělala předtím. Koukala jsem na nejnovější epizodu Pretty Little Liars. 

"Nikdy!"

"Nerozumím, proč tohle děláš káždý víkend, Aidne." Vzdychnu. "Máš tolik přátel, proč prostě nejdeš s nimi?"

"Protože oni nejsou ty." 

Moje srdce se maličko povznese. Myslím, že je to jedna z nejsladších věcí, které mi kdo řekl. Aiden se na mě usměje, jeho čokoládové oči září. 

"Teď šup šup! Oblíkni se. Vem si něco sexy, okay? Bude to zábava.

Bude to zábava. To říká vždycky. Pak přijdeme na párty, jeho obklopí všechny holky a já jsem ponechána svému osudu. Těžko spolu strávíme víc než hodinu. Vždycky odejde s nějakou holkou. Totálně žádná sranda

Ale on má prostě svoji cestu obměkčování mě. Je těžký mu říct ne, když se na mě takhle usměje a udělá psí oči. Takže takhle se ocitnu na další párty. 

Je to furt to samý, pouze jiný den. Dům je plný zápachu potu. Teenageři tancují na protivnou hip hopovou muziku. Páry okupují gauče a rohy a líbají se. Červené kelímky se válejí na zemi. 

Aiden je ihned co přijdeme na párty obklopen lidmi. Buď ho zdraví z dálky nebo k němu přijdou a nabízejí mu pivo. Proč musím být kamarádka zrovna s populárním extrovertem? Je to tak unavující.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Feb 19, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

A Flirtationship CZKde žijí příběhy. Začni objevovat