💍💍~İABK~ 9. BÖLÜM 💖

908 577 109
                                    

Bölüm adı;

~SEVMEK GEREKİRSE VAZGEÇMEKTİR~

💍💍 ☆ 💖

MERHABA 👐👐👐👐

Bölüm adları nasıl güzel mi?

Hadi bende yanıma çayımı 🍵🍵ve atıştırmalıkları 🍪🍌🍊🍉🍐aldım. Sizde aldıysanız bölümün keyfini sürelim.

Keyifli ve lezzetli okumalar 📚📚 diliyorum.

Okuduğun tarihi yaz. ..⏳⏰📅📆

🎼🎶🎵🎼🎶🎵🎼🎶🎵🎼🎶🎵

*** ÖZLÜYORUM ***
Dokunamadığım yüzünü,
tutamadığım ellerini özlüyorum...
Her gün seni daha fazla yanımda istiyorum.
Duygularımda dolaş istiyorum...
Anlatamıyorum çoğu zaman susuyorum...
Uzaklık canımı yakıyor....Korkuyorum!
Gerçek miyiz diğe soruyorum bazen kendime?
Eğer öyleyse uyanmak istemiyorum ♡☆BE SEVGİLİ.♡☆

***Gördüğün sadece bir çiçek değil, belkide canı yanmış bir kadın. Dikeniyle sevemiyorsan bırak dalında kalsın.***

💋👣💋👣💋👣💋👣💋👣💋👣💋👣

Ona ait olan yere oturdu. Açık hava iyi gelmemişti tatlı tatlı sıcak esen rüzgar tenine çarpıp duruyordu. Sarı saçlarının serseri bir şekilde uçmasını sağlıyordu. Başındaki ağrıya da iyi gelmişti. Ne de olsa mübarek topraklardan geçipte geliyordu Keşişleme rüzgarı. Çayını dolduran hizmetliye sessizce teşekkür etti. Kadın ona karşılık gülümseyip "Afiyet olsun gelin hamım." dedi. Konağın çalışanları ağanın evleneceği kadının kim olduğunu ve nereden geldiğini merak ediyorlardı. Kısa zaman içinde öğreneceklerdi.

( KEŞİŞLEME (SAMYELİ ) RÜZGARI; Türkiyenin Güney Anadolu bölgesinde Basradan (Sudi Arabistan) gelen sıcak ve nem getirmeyen rüzgardır.
Dip not ; Bu yüzden yaz aylarında Türkiyenin en sıcak yeri Akdeniz değil Güney Anadolu bölgesidir. )

- Küçük gelinim iki gün sonra sözün olacak, anan baban akrabaların ortada yoklar. Bu nasıl iştir anlamadım.

Birden bire gelen soruya nasıl yanıt verecekti. Hangi annesini çağırsaydı? Onu istemeyip çöp konteynırına atan kadını mı? Yoksa anne diğe bildiği toprağın altında ki kadını mı? Hangi babayı çağırsın? Tek gecelik ilişkiler yaşayan adamı mı? Yoksa kumar borcuna batmış her seferinde para gönderdiği adamı mı sözüne çağırsın? Yemek masasında oturanlar ona bakarken oda karşısında oturan adamın gözlerine bakıyordu. Soruyu soran yaşlı kadına baktı. "Hümman hanım öncelikle bunu bilmenizi isterim ki ben evlatlık çocuğum." Hizmetli hem tavşan kanı çayları dolduruyorken hemde iki kulağını açmış konak çalışanlarının ve ev ahalisinin merak ettiği sorunun cevabını bekliyordu. Hiç beklemediği şeyi duyunca refleks olarak elini ağzına götürüp "Aboooo" diğe istemsiz ses çıkaran hizmetliye tüm gözler döndü. Onları dinlemek için aheste aheste işini yaptığını biliyordu orta yaşlı kadın. Kızgın bir sesle "Şehriyar senin işin yok mu bizi dinlemekten başka? Git işini yap." demesiyle hizmetli kadın yaptığı işin aksine hızlı hızlı konağa girdi. Küçük gelin hakkındaki bildiklerini çalışma arkadaşlarına anlatmak için fırsat kollayacaktı.

 İKİ ALYANS BİR KALP Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin