💍💍~İABK~ 3. BÖLÜM 💖

1.7K 725 379
                                    

Bölüm adı

~BEN SİYAH KADAR YANLIZ O MAVİ KADAR SONSUZ. ~

💍 💍 ☆ 💖

Yanınıza çay ve 🍵 atıştırmalıklarınızı 🍩 almayı unutmayın ..

😇😇😆😆😇😇

Keyifli okumalar 📚 📚 📚

♡● BEŞER DOĞULUR, İNSAN OLUNUR. ●♡

Bugünlerde hırsızlık yapasım var: Mesela yaşamdan bir gün çalmak istiyorum.
Bana suç ortaklığı yapar mısın?
Korkma zamanın içini beraber dolduracağız.
Bir filme gideriz.
Belki ocak soğuğunda sahilde birlikte üşür sokuluruz birbirimize ısınmak için,
göz göze bakar uzaklara dalarız,
boş boş tebessüm eder sımsıkı sarılırız .
Başka yaşamlardan çalınmış bir günü hoyratça kullanırız.
Bittiğinde gün teslim oluruz zamana, mutsuz hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz.

💞💟💓💝💘 ♤♡●○■♢♧

☆Bıraktığın yerdeyim ama bıraktığın gibi değilim.
Çok değiştim ve öğrendim;
İnsanın toparlanması için dağılması gerekiyormuş. Dağıttığın için teşekkür ederim. ☆

♧. ♧.♧.♧.♧.♧.♧.♧.

Genç kadın ne ileri adım atabiliyordu ne de geri o her işini başarıyla yapmasının sebebi olan beyni şu anda durmuştu. Kalbinin atışları hızlanmış kısık kısık nefes alıp vermeye başlamıştı. Elini boğazına götürmek istesede yapmadı. Aniden ondaki değişimin sebebi neydi? Karşısındaki kırmızı öpmek için her an hazır olan dudaklar mıydı? Okyanus gözlerini al dudaklardan çekti eğer biraz daha bakarsa kalbi yerinden fırlayacaktı.  Genç kadın hafiften terlemeye başladı. Bu adamın dudaklarına bakmak bile onu bu hale getirmişse öperse kim bilir neler olacaktı? İçindeki fesat kadın kendini göstermeye başladı. Fakat zamanlaması berbattı. Patronunun yanında değil aşık olduğu adamın yanında ortaya çıkması gerekirken hiç olmadık kişinin yanında berilmişti.

Bu olay tek ona özel değildi. Karşısındaki adam da aynı durumdaydı. Fakat o öpmek ve öpmemek arasında kalmıştı Ya Rab da biliyor ya genç adam öpmekten yanaydı. Bir kaç senedir içindeki yangını belki böyle söndürebilirdi.  Merdivenlerden sesler gelince genç kadınla adam birbirlerinden ayrıldılar. "Ağam sonunda sizi buldum." Kırklı yaşların başında pala bıyıklı, minyon tipli, siyah şalvarı ve çizgili mavi, kırmızı, siyah gömlek giyen konağın kahyası Sefer genç adama anahtarı uzattı. "Latife verdi.  Aşağıdaki gümüş tabağın içinde bulmuş. Başka bir isteğiniz var mı ağam?" Genç Ağa kahyanın elindeki anahtarları aldı.

- Yok Sefer abi sağ ol.

Genç kadın düşüncelerinin arasında boğulurken gerçek dünyada kahya gitmiş genç adam çalışma odasına girmişti. Arkasına baktığında genç kadının safça ona baktığını gördü dudaklarının bir kenarı kıvrıldı. Masum masum bakıyordu insanın içine ilmik ilmik sızan mavi gözleri. Onunda böyle güzel bakan sevdiği vardı ama ellerinden kayıp gitmişti. Farkında mıydı her erkeğin her sabah yanında uyanmak istediği bir kadın olduğunun? Sabah şafakta gözlerini açtığında insanın içine huzur veren okyanus gözlere sahip olduğunun farkında mıydı? Bakıldığında içinde  kaybolunduğunun, yüzmeyi bilenin kurtulduğu, bilmeyenin boğulduğu  kısaca ulaşılmaz olduğunu bilmeden bakıyordu. Bilerek mi yoksa bilmeden mi bakıyordu? Bu konu muammaydı   Ben siyah kadar YANLIZ , o mavi kadar SONSUZ ...

 İKİ ALYANS BİR KALP Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin