💍💍~İABK~ 8. BÖLÜM 💖

951 596 73
                                    

Bölüm adı

~ AŞK İMKANSIZI SEÇER BOŞUNA DEMEMİŞLER .~

💍 💍 ☆ 💖

Çay 🍵🍵ve kurabiyeler 🍪🍪 hazırlansın bölüm başladı.

Okuduğun tarihi yazmayı unutma.

👧👶👦👨👩👬👫👭

Keyifli okumalar ...

☆☆☆☆☆☆

Düşen sütyen askın yok.
Canını acıtan ağda, cımbız yok.
Duştan sonra saatlerce uğraşacağın bir saçın yok.
Karnında taşıyacağın bebek yok.
Sancını çekeceğin reglin yok.
Cinsel ilişkiye girdiğinde kaybedeceğin hiçbir şeyin yok.
Tek başına dışarı çıktığında laf atacak kimse yok.
Şort giysen bacaklarına bakacak kimse yok.
Altı üstü adam olacaksın.
Onuda beceremiyorsan geber daha iyi.
☆☆ OKAN BAYÜLGEN ☆☆

Kendilerini sevmeyip bana seni seviyorum diğen insanlara güvenmiyorum.
Afrika'da bir söz vardır:
Kendi çıplak olan sana gömlek veriyorsa dikkatli ol.

《♡●○♡●○♡●○♡●○♡●○♡●○》

Yavaş yavaş gözlerini açan genç kadın beyaz tavanla bakışlartılar. Kafasını çevirdiğinde ona gülümseyerek bakan güzel görümcesini gördü. "Adını hatırlıyor musun yenge?" Hiç beklemediği anda gelen saçma soru ile kaşlarını refleks olarak çattı genç kadın. "Evet hatırlıyorum Zehra. Kafamı çarpmış olmam hafıza kaybı yaşayacağım anlamına gelmez." Çimen yeşili tekli koltuktan kalkıp yengesinin yatağına oturdu. "Her ihtimale karşı yinede sorayım dedim." Görümcesinin cevabına gülümsemekle yetindi. Bu deli dolu kızın ruh halini seviyordu farklı karakterlere bürünüp çıkıyordu. "Neyse ben doktora haber vereyim uyandığını." Odadan çıkan görümcesi ile başındaki ağrı zoklanmaya başladı. Bayılmadan önce yaşananlar aklına gelince yattığı yerden oturur pozisyonuna geldi.

O sırada görümcesi ve doktor içeri gitmişlerdi. "Geçmiş olsun." Değip yatağın ucunda duran masadan rapor kadının alıp hasta ismine baktı doktor. "Zümra hanım" Elindeki rapora göz gezdirip genç kadının yanına geldi. "Lütfen gözlerinizle parmağımı takip edin." Genç kadın doktorun kibarca emrettiği isteği uyguladı. "Kötü bir durum yok. Zümra hanımın tomografi sonuçları iyi çıkmış beyin kanaması geçirme riski yok. Ama her ihtimale karşı sizi bugün hastanemizde misafir edeceğiz. Tekrar geçmiş olsun Zümra hanım." Ellerini beyaz gömleğinin cebine koyup odadan çıktı. "Artist. Bende tıp okusaydım şimdiye buranın baş hekimi olurdum. Ama ana mı baba mı bırakıp gidemedim." Görümcesinin doktora olan bakışlarını odaya ilk girdiğinde fark etmişti. Ama görümcesi küçük bir ayrıntıyı gözden kaçırmıştı bunu ona söylemekte kendisine düşerdi. "Yalnız Zehra adamın yaka kartında Baş Hekim Onur SİVİL yazıyordu." Hangi ara baktığını bilmiyordu galiba gizli öğrenme dedikleri şey bu olsa gerekti.

GİZLİ ÖĞRENME ( Farkına varılmadan -örtük öğrenme .)
"Bilinçli bir çaba harcamaksızın istem dışı gerçekleşen öğrenimdir. Kimi durumlarda nasıl öğrendiğimiz hiç hatırlamasak bile kendimizi bir şeyler öğrenmiş olarak buluruz. Örneğin; oyuncaklarıyla oynayan bir çocuğun o esnada çalan bir müziğin sözlerini öğrenmesi gibi."

 İKİ ALYANS BİR KALP Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin