9. Jako když bičem mrská

278 16 1
                                    

-Brian May, Queen ve 3D

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

-Brian May, Queen ve 3D

Jen abyste věděli, za to, že je tahle kapitola divná, je odpovědný především Bri a výše zmíněný úryvek... Já jsem v tom vlastně naprosto nevinně... #takurčitě

●○●

Freddie

"Sharon?!" vyjevil jsem se, když jsem spatřil dárek, který mi Elton údajně pořídil cestou z letiště do hotelu. Evidentně to musel vzít přes sex shop, jinak jsem si předmět v ozdobné dárkové taštičce vysvětlit nedovedl.
"No?" houkl na mě z vedlejšího pokoje, jakoby neměl tušení, kvůli čemu tak vyvádím.
"Co to do prdele je? A proč je na tom růžová mašlička?" vyndal jsem onu věc na světlo, abych si ji mohl lépe prohlédnout. Ne, zrak mne nešálil.
"Vždyť jsi říkal, že vám to s Adamem v posteli šlape, jako když bičem mrská," osvětlil mi význam svého perverzního dárečku.
"Já to ale přeci myslel jako metaforu!" namítl jsem, ale pak jsem to jednoduše vzdal a s hlavou v dlaních se svalil na pohovku vedle Eltona, který se zrovna přehraboval ve svém kufru a hledal v něm oblečení na večer. Sexy bičík opatřený již zmíněnou nalepovací mašličkou jsem odložil vedle sebe. Proč se zrovna já musím bavit s takovým exotem? Tedy, musím uznat, že tahle hračka nebyla vůbec k zahození, jen jsem měl jistou obavu, že když ji na Adama vytáhnu a on bude v nesprávném rozpoložení, dostanu nařezáno možná tak já od něj.

"Zlobivá holka, Sharon! Moc zlobivá!" se smíchem jsem se rozhodl svůj dárek vyzkoušet na jediné dostupné oběti. Jak se Elton skláněl nad kufrem, švihlo ho to do zadku jedna báseň.
"Mě ne, já jsem vanilka!" protestoval s pištěním. Pamatujete si, jak jsem říkal, že na turné za vámi do pokoje každou chvíli někdo leze, zpravidla v nejnevhodnější momenty? Ke své smůle to Roger schytal již podruhé, tentokrát však i v doprovodu Briana. Mí drazí přátelé z kapely usoudili, že je to v New Yorku bavilo, tak se rozhodli, že pojedou se mnou.
"Můžeš mi říct, k čemu má ten bič? To je z něj teď jako nějaká domina?" obrátil se Bri na Rogera. Nejspíš usoudil, že ptát se přímo mě asi nemá moc cenu.
"Ne a upřímně to radši nechci vědět. Kdykoliv za ním přijdu do pokoje, odehrává se tam nějaká sodoma gomora. Pokud mám radit z vlastních zkušeností, hlavně se mu nedívej do skříně, nikdy nevíš, co nebo kdo na tebe odtamtud může vypadnout..." okomentoval situaci Roger, zatímco táhl Briana ven ze dveří, snad v obavě, abych někomu z nich nezpůsobil ještě větší psychickou újmu než dosud.

●●●

Adam

Po mé pravděpodobně úplné derniéře v roli Fyiera a na prknech divadla vůbec, která proběhla před tak velkolepým publikem, že by mi mohl každý závidět, jsme se všichni i s Johnnym a Terrencem šli ještě pobavit do klubu. Tentokrát nejela tequila, ale takový alkoholický koktejl, jehož hlavní ingrediencí byla vodka a říkalo se mu White Russian. Bri si totiž nedávno pokecal s jedním fotografem, který dříve spolupracoval s Led Zeppelin, a ten tvrdil, že je to jejich nejoblíbenější drink. A protože Queen nad Zeppeliny fangirlovali snad úplně stejně jako my s Terrencem a Johnnym, White Russian se okamžitě stal předmětem našeho nábožného uctívání. Jen Freddie byl nakrknutý, protože kvůli práškům, co bral, alkohol nemohl. Sám si tedy objednal jen nějaký tonic, ale párkrát jsem ho přistihl, jak nenápadně upíjí z mé skleničky.

Love Me Like There's No TommorowKde žijí příběhy. Začni objevovat