7, Unalom felsőfokon

16 3 0
                                    

- ...gédia történt az autópályán: egy benz... ...Zál kotont, nem lesz gondod, lehet sok hormon, akkor sem lesz Pedro: ha hülye vagy, akkor pláne jó!

- Semmi érdekes nincs a tévében - jegyzem meg Garynek. - Amennyiben az nem számít érdekesnek, hogy Pedro fehér bőrű.

- Azért lehet, mert postásnak is volt hormonja, de nem volt kotonja - tisztázza Gary a képzavart, miközben mellém telepszik. - Jó tudni, hogy nemcsak a magyar adók unalmasak.

- Szólni kéne Lunáéknak, hátha van valami jó ötletük - merengek. - A recepción azt hittem, meghalok a fáradtságtól, de nem tudok aludni.

- Biztos az teszi, hogy a postás itt járt - von vállat Gary a földön lévő, kissé már megkövesedett gec...testápolótócsákat elemezve. Őt nagyon érdekli a téma, úgy látom. - De amúgy adom.

Felpattanunk, és kissé várva már a folyosó tisztább illatát indulunk az ajtó felé. Megrökönyödünk kissé, átlépjük a gumit, és folytatjuk utunkat.

Lunáék szobájáig le se vesszük a szemünket a padlóról, átnézzük a cipőnk talpát többször is nem is beszélve arról, hogy kézfertőtlenítőt használunk minden ajtónyitás-csukás után. Belőlünk fognak meggazdagodni a kézfertőtlenítő-gyárak.

Ahogy belépünk, szembesülünk a sertepertélő hölgyeményekkel. Luna kezében jobbra-balra leng a rongy, ahogy oda-vissza vezeti az éjjeliszekrényen mesterkélt mozdulatokkal, míg Koala detektorként használja a felmosót.

Oké, ezek is nagyon unatkoznak.

- Hé, nincs kedvetek valamit csinálni? - teszem fel a szent kérdést.

Mindketten úgy fordulnak felém, mint légy a fényhez. A nővérem el is ejtette a rongyot, Koala mechanikus törlése lelassult.

- Hát... Én azon agyaltam, hogy kimehetnénk valami kocsmába vagy valami, csak mert ez így halálosan szar. De egyedül nem engedne ki minket a portás - vázolta fel Koala.

Pont ekkor újabb kopogás töri meg az éjszakai nesztelenséget.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Dec 25, 2017 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

365 nap San AndreasbanTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon