O Beni İyi Hissetiriyor

53 2 0
                                    

Berat dizlerimde mışıl mışıl uyuyor. Ona sürpriz yapmak güzel olabilirdi  . Bir yandanda başını dizlerindem kaldırmak istemiyorum . Oda benim gibi Uykucu işte . Yavaşca başını kaldırıp yastığın üzerine bıraktım . Uyanmaması için içimden dua ediyorum . Biraz mırıldandı ve tekrar uyudu . Odadan çıktım biraz araştırmak iyi olurdu .Ama Berata'da haber vermem lazım.

Ne yapsam ki acaba . Çiğköfteee . Acaba çiköfte severmi ki .Bence kimse karşı koyamaz . Şu anda çiğköfteyi benim yapacağımı falan düşünmeyin sipariş edicem . Ailecek her zaman çiğ köfte aldığımız Anıl ustaya arayıp sipariş edicem . Ah ama bir dakika telefonun yukarıda kaldı . Sessizce odanın kapısını açıp telefonunu koltuğun üzerinden aldım . Berat'ın uyanmamasına da dikkat ettim .

Hemen Anıl ustayı arayıp sipariş verdim yarım saate gelicek .Bende hemen üstüme ceketimi ve spor ayyakkabılarımı giyip evden çıktım . Markete gidip abur cubur alalım nasılsa parti gibi birşey olucak .

Markete girdim . Önüme gelen abur cuburlarla sepeti doldurdum. Şimdide mal mal ne eksik diye bakıyorum . Ama hayır Anıl usta yarım saat sonra gelir dedi . Eğer siparişler benden önce eve giderse Berat kapıyı açar sürpriz bozulur . Saate baktım siparişlerin gelmesine on dakika var hemen aldıklarını geçirdim eve doğru yürümedim bildiğiniz depar attım .

Eve geldikten beş dakika sonra siparişler geldi . Herşey hazırdı. Berat'ın odasına çıktım . Hazırladıkları mı masasının üzerine koydum .

Hızla yatağın üstüne atların e çocuk sarsıldı tabi .

'' Hadi be Uykucu sen benden beter çıktın uyansana hadii surda parti yapıcaz ve eğlenicez ''

Ve elime geçen yastığı şap diye Berat'ın suratına attım tam isabet be . Berat sinirlice uyandı başta tabi ne olduğunu anlamadı çocuk . Önce bana sonra yastığa baktı . Çok sinirli gibi duruyor durmuyor öyle .

'' Sen galiba uykumdan uyandırılınca ne olduğunu bilmiyorsun göstereyim ozaman .

Napçak lan bu çocuk ? .

Benim attığım yastığı o güçlü kollarıyla bana bir attıkı sarsıldım resmen . Ardından bir tane daha bir tane daha çocuk kombo yaptı yaz . Ben yastık yağmurundan başımı kaldırıp ona karşılık veremiyorum ki . Okadar çok yastık var sanmayın . Ayağımın altına gelenleri ayakla vurup fırlatmaya çalıştım ama gidip resmen yanıbaşına atıyorum .

En sonunda kendimi yatağa onun yanına attım

'' Pes ediyoruum noluur atma artık yüzüm kıpkırmızı oldu resmen ''

Cidden burnunu hissetmiyordum . Atarlı moduna girdim resmen . Elmi burnuna götürüp sıvazlamaya başladım ve o masum dudak büküşlerim .

Berat işte hemen yumuşadı ve yüzümü ellerinin arasına aldı . Geri çekildim neden geri çekilsin demeyin canıım bende bu anı bozmak istemezdim .

Yanımdaki yastığı alıp hızlıca Berat'ın suratına indirdim . Çocuk ne olduğunu anlamadı etrafına şaşkın bakışlar atmaya başladı .

Olsun o kadar yüzüm feci yanıyor haketti . Çok masum duruyor herhalde birşey yapmaz artık . 

Nah yapmaz aldı gene yastıği bu sefer katana kafama vurmaya başladı . İyi gene insaflı çıktı yoksa Burnum bir saldırıyı daha kaldıramazdı . Bende etrafımda bulduğum yastığı ona vurmaya başladım .

Parti falan yapıcaz diyordum da aslında şuan deliler gibi çok eğleniyorduk . İkimizinde kolları yorulmuştu fark ettim artık yavaş vuruyoruz yastıkları .

Berat birden anlamadığım bir şekilde beni belinden kavrayıp altına aldı . Burası çok romantik ama Burnum çok acıyoo . Ne oluyor bana kalbim hızlı hızlı çarpıyor . İçimde değişik bir duygu . Aklıma şuan hiç birşey gelmiyor . Yüzüme baktı ve yakınlaşmaya başladı burnuna minicik bir öpücük kondurdu .

İlk buluştuğumuzdada burnumu öpmüştü . Ayy ne güzeldi . Ben deki bu mutluluk ne gene . Şuan hep böyle kalabilirdim .Bilmiyorum onun yanındayken kendimi iyi hissediyorum . O beni iyi hissettiriyor .

MERHABA :) YENİ BÖLÜMÜNÜZ GELDİ . BU BÖLÜMÜ UZUN YAZMAYA ÇALIŞTIM . DİĞERKİ BÖLÜM BİRAZ KISA OLDU . YORUM ATIN . YORUMLARINIZI BEKLİYORUM . SİZİ SEVİYORUM :) :3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 22, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Aşkım OlsanaWhere stories live. Discover now