Heyecan Yapma

71 2 0
                                    

Hala elimi tutmasının etkisiyle kendime geldim . Kim bilir ne kadar telaşlanmışlardır . Üzgünüm ama elimi çekmek zorundaydım .Elimi çektim ve oturduğum yerden kalktım bu durumda ne diyebilirdimki Berat'a

'' Ben teşekkür ederim ama şuan eve gitmem lazım bizimkiler çok merak etmişlerdir görüşürürüz ''

Berat'ın bişey demesini bile bekleyemeden hemen koşa koşa içeri girdim . Asansör doluydu ve merdivenleri hızlıca koşa koşa çıktım . Tam kapıyı çalacaktım ki annem kapıyı açtı . Ama ağzım bir karış açık kaldı . Elinde terlikle bana sinirlice bakıyordu .

 İçeri korka girdim annem ise söyleniyordu .

'' Sen gir bakalım içeri gir göstericem sana ben karanlıkta bu saate dışarılarda gezmeyi. İçeri geç baban seni bekliyor ''

Ben korka korka içeri girdim babam tam ağzını açtı ki durdurdum .

'' Babacım lütfen konuşmama izin veer açıklıycam ''

Olan biten herşeyi babama anlattım tabi Berat'ın beni kurtarma sahnesi hariç . Eğer anlatsaydım babam kim olduğunu sorardı . Annem kim olduğunu sormakla beraber o kişiyi bulup evine bile gidebilirdi . ve tabiki böyle birşey olmamalı . 

Aileme karşı genellikle yalan söylemem . Bu durumu daha sonra babama anlatırdım . Ama şimdi olmaz çok yorgundum .

Odama doğru ilerlerken annem bir anda önümde belirdi ve bana sımsıkı sarıldı . Yanağıma öpücük kondurup 

'' Seni seviyorum kızım kendine herzaman dikkat et olurmu ''

'' Sen merak etme annecim ''

Annemi öpüp odama geçtim tam kendimi yatağıma atacakken telefonumu sarja takmak aklıma geldi hala elimde tutmuş olduğum telefonumu sarja taktım . Eğer kendimi yatağa atsaydım kalkabileceğimi pek sanmıyordum. 

Gözlerimi kapattım ve bugün yaşadıklarımı gözümün önünden geçiridim. Fark etmeden de sırıtıyordum . Çok yorulmuştum tatilin son günü böylemi geçecekti . Ha bide yarın okul vardı . Bu yorgunlukla nasıl okula gidecceksem artık . 

Kendimden bezmişçesine yataktan duş almaktan kalktım .

Evet duş biraz rahatlatmıştı beni . Pijamalarımı giydim hadi artık kendimi yatağama atayım diyorum bu seferde çantamı hazırlamayı unuttum . Sabah sabah çantamı hazırlayamıyordum hep sona bırakıp okula geç kalmışlığım oldu .

Çantamıda hazırladıktan sonra kendimi yatağa attım . Sonra birden telefonumu açma isteği geldi her ne kadar gözlerim kapansada . 

Telefonumu açtım bizim kızları arıyayım diycem ama cidden konuşucak halim bile yoktur. Havvanur'larda pek sorun çıkıcağını sanmıyorum ama Rabia'larda bi sorun vardı bence . Neyse yarın okulda anlarız .

Bildirim ışığıyla kendime geldim twittera bir yeni mesaj . Açtım 

'' İyimisin bir sorun yok değilmi ''

'' Ailenle ilgili bir  sorun yok değilmi 

'' Umarım iyisindir :)) ''  

Hepsi Berat'tan gelmiş ne yani beni cidden merak ediyor Allah'ım . Kendi kendime sırıtırken içimdeki seste '' Hyecan yapma '' diyor ama yapmamak elde değil . Çok mutluyum çook .

YENİ BÖLÜMÜ ANCA YAYINLAYABİLDİM ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM SEVGİLERİMLE :))

Aşkım OlsanaWhere stories live. Discover now