Aşkım Olsana

235 4 0
                                    

Selam Arkadaşlar ilk defa hikaye yazıyorum ve onun heyecanı da var tabi . Umarım yazdıklarımı hissedersiniz ve en önemlisi beğenirsiniz. Hadi başlayalım :)

YaşasınTatil

En sonunda 1. dönem bitmişti . Sınavlara çalışmaktan çok yorulmuştum ama tatilde bütün gün yatmayı planlıyordum . Yarından itibaren tatil başlıyordu herkes biyerlere gezmeye ziyarete dolaşmanın planlarını yapmışlar bile . Benim tek planım uyumaktı . Akşam yarın okul olmayacağı için fìlm izlemeye başladım . Saat biri geçmişti . Uyukladığım bir anda telefonun sesiyle irkildim . Gözlerimi açmadım çünkü bizim kızlardan biri olduğunu biliyordum bu saatte arasa arasa bizimkiler arar . Telefon çalmaya devam etti . Bizimkileri uyandırmamak için gözlerimi açtım . Arayan Rabia'ydı . Üstünede 10 kez mesaj atmış. En sonunda açtım telefonu fısıldayarak konuşmaya başladık

"Alo kanka niye açmıyosun telefonu kaç keredir arıyorum''

'' Uyuya kalmaşım Rabia önemli bişeymi oldu ? ''

'' Hayır yarın napalım diye sorucaktım ''

demesiyle telefonu suratına kapatmak bir oldu . Oysa ne güzel uyuyordum

Sabah televizyon başında uyuya kalmışmım . Allahtan babam gelip televizyonu kapatmış . Ve üstüme beni sıcacık tutan yorganımı örtmüş .

Annemin hadi kızım kahvaltı hazır demesiyle irkildim. Daha çok uykum vardı . Yastığımı ve yorganımı alıp odama geçtim . Kafamı yorganın altına soktum her ne kadar nefes almakta güçlük çeksemde .

Annem tekrar odama gelip uyandırmaya çalıştı

''Hadi kızım kahvaltı hazır . Kahvaltıdan sonra Ayfer teyzenlere gidicez nasılsa okul yok kafan dağılır biraz ''

kafamı yorgandan biraz daha çıkardım sadece gözlerim görünüyordu .

''Annee ben uyuyarak kafamı dağıtıyorum . Her sabah erken kalkıyorum bari tatilde uyuyayım .

Annem masum bakışlar atarak

'' Peki ozaman biz kahvaltı yapana kadar uyu sonra hazırlan teyzenlere gidicez .''

Anneme daha masum bakışlar atarak

'' Annee teyzemin çocuklarını biliyorsun Nisa saçımı çekiyor Eymen kolumu bacağımı ısırıyor . Siz gidin ben bütün gün uyuycam

derken annemin odamın kapısını kapattığını gördüm . En iyisi Rabia'yı arıyayım bize gelsin birşeyler yapalım . Ellerimi cebine götürdüm

''Aman Allahım telefonumu salondamı düşürmüştüm ''

Yataktan hemen zıpladım . Ceplerimi  tekrar kontrol ettim hayır yoktu . Odam da da yoktu . Büyük ihtimal yorganımla yastığımı alırken düşürdüm .

Neden bu kadar endişe ediyordum . Ve Rabia'nin dün attığı 10 Mesajda gelmişti onları okumamıştım . Neyseki telefonda şifre olduğu aklıma geldi . Pişkin pişkin odamın kapısını açıp salona gidecektim kkapı birden açıldı ve babam elinde telefonumu tutuyordu . Yüzündeki ciddiyet ise beni korkutuyordu .

ARKADAŞLAR İLK BÖLÜMÜMÜZ BU OLSUN . UMARIM BEĞENİRSİNİZ . İLERKİ BÖLÜMLERDE HEYECA DAHADA ÇOK ARTACAK . SEVGİLER :) VOTELERİNİZİ BEKLİYORUM :)

Aşkım OlsanaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin