Oha Tesadüfe Baak

72 5 0
                                    

Bizim kızlarla buluşmuştuk ve gayette eğleniyorduk . He o araba meselesine gelince ben çok korkmuştum ama babam benim bu korkuma kahkahalar atmıştı neyseki arabaya zarar gelmemiş .

Bizimkilerle buluştuğumuz gibi herzamanki o tatlı ve güleryüzlü olan çalışanları şirinmi şirin cafemizde geldik . Üst kata çıkıp üçlü bir masa bulmuştuk . Sipareşlerimizi verdik ve o sırada mal mal fotoğraflar çekilmeye başladık . Ben

'' Hadi kızlar selfie yapalım twetter'a atarıım ''

Bizimkiler başıyla onayladı . Ha twitter diyince aklıma sabah ki çoçuk geldi hani '' selaam nasılsın '' yazan ''slm tnaslmmi ? '' olan değil . Acaba mesaj attımı ki . Bizim kızlarada bahsetmemiştim . 

Biz böyle çekilirken siparişler geldi yerken anlatırdım bizimkilere . 

Telefonum çaldı arıyan Neşe'ydi . Oda kardeşim dediğim en yakınlarımdan biri . Genellikle okulda hep beraberizdir tabi Havvanur hariç o başka lisedeydi . Neşe'yide aynı semtte oturamadığımız için pek buluşamıyorduk . Ama telefonda yanımıza geliceğini duyunca çok sevindim 

Bizimkiler tam pastalarından bir dilim alrken onalrı durdurduum .

'' Durun kızlar Neşe' de geliyor sakın dokunmayın pastalara ''

Bizimkilerde çok sevindi ozaman Neşe  gelince anlatırım bizimkilere sabahki mesajı .

Neşe geldi kısa bir süre hasret giderdikten sonra kızlara anlattım . E bizim kızlar hemen oolamaya başladı . Rabia'da sanki yeni çıkmaya başlamışız gibi bir sevinç bir heyecan . Kızları sustrudum ve lafa girdim . 

'' Kızım iyimisiniz lan siz biz çıkmıyoruz sadece mesaj attı bende cevap verdim ve ben sanaldan kimseylede çıkmam '' 

Kadriye ise dudağını kıvırdı 

'' Büyük konuşma kankaa ''

Kızlarda  başlarıyla onayladı . Rabia ve diğer kızlar hernekadar tuttursada göster diye göstermedim . Özellikle Rabia diyorum çünkü gösterirsem daha çok heyecan yapçak bu şapşall ..

Neyse ki hesabı ödeyip kalktık . Bizim kızlara 

'' Hadi herzaman buluştuğumuz parka gidelim . '' 

Bizimkiler hep birlikte olur dedi Neşe de bir kaç kez gelmişti bizimle . Parka doğru yürüdük . Yol boyunca içimdeki ses hernekadar aç twetter'ı mesaj atmışmı atmamışmı bak diye dese de tam dibimde Rabia açarmıyım açmam .

Parkın olduğu sokağa yöneldik . Rabia Havvanur'un yanına geçmişti Havvanur ona müziklerini gösteriyordu işte bu fırsattı . Hemen internetimi açtım . Parka yakınlaştığımızı çocuk seslerinden anlayabiliyordum .

Twettera girdim . Dm kutusuna baktım eveet bir tane yeni mesj . Tam mesajı açtım ki okuyamadan birine çarptığımı fark ettim hemde en heyecanlı anda . İlk başlarda çocuk olduğunu düşündüm ve başımı kaldırmadım ama önümde benden biraz daha uzun birinin durduğunun farkındaydım. 

Yok artık . Kafamı kaldırdım ve ve çook tatlı bir surat ifadesi takınmış birisi bu o twetterdan mesaj atan çocuk hayır canım . Evet oydu . Dün resmini incelemiştim baya . Şapkası onun şapkasıyla aynıydı .

Bir an nolduğunu gerçekten anlamadım takii Neşe kolumdan tutup beni çekene kadar .Kızların hepsi bana meraklı gözlerle bakıyordu ve ne olduğunu anlamaya çalıştıkları kesindi . Bnese içimden sadece şunu geçirdim 

'' Ohaa tesadüfe baak '' . 

ELİMDEN GELDİĞİNCE YENİ BÖLÜMLERİ UZUN Bİ ARA OLMADAN PAYLAŞIYORUM . YORUMLARINIZI BEKLİYORUM . SEVGİLERİMLE :))

Aşkım OlsanaWhere stories live. Discover now