3.

1 0 0
                                    

Hneď ako som vošla do kaviarne som ho uvidela. Ako vždy prvý v práci, stál za pultom a práve sa usmieval na dievča ktorému podával kávu. Bola som si neistá v mojom úsmeve. Ale aj tak som s úsmevom dokráčala k pultu a rozprávala dobre ráno ľuďom ktorých som už poznala, ktorý tu chodili každé ráno. Keď som došla k namjoonovi nevedela som čo mu mám povedať. Toto sa mi ešte nikdy nestalo. Vždy sme vedeli čo si povedať a boli sme k sebe až príliš úprimný. Teraz to tak nebolo...
Hneď som vbehla popri pulte rýchlo do miestnosti kde som si zložila kabát a veci, išla som hneď do roboty. Keď som prišla za pult dala som si zásteru s našim logom a začala sypať semienka kávy do stroja. Keď som sa otočila samozrejme sa otočil aj namjoon a usmial sa. Myslím že vo vnútri ho včerajší večerný telefonát trápi.
,,Dobré ránko Lee, je ti už lepšie?" Po krátkom tichu sa ozval a potom rýchlo zahovoril ticho ďalšou vetou. ,,Nooo poďme teraz do roboty a po práci pokecáme o tom okay?"
Ja som sa len naňho zmohla pozrieť ako dievča, ktoré je zranené a chápe jeho rozhodnutia ktoré sa jej nepáčia.
*****
Bolo 18:10 keď posledný hosť opustil našu kaviarňu. Hneď keď odišiel som zamkla dvere a otočila tabuľku na ktorej už nebolo Opened ale bolo tam Closed.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 10, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

N.O.Where stories live. Discover now