2.

7 0 0
                                    

Ráno som vstala tak o 6:30 ako každý deň. Vstala som z radosťou ale keď som si spomenula a včerajší hovor hneď som zmenila svoje emócie. Z nechuťou som si dala vlasy do ranného drdolu a išla do kuchyne že niečo zjem. Pozrela som sa do chladničky kde moc veľký výber nebol ale nakoniec som si dala aj tak ryžu zo zeleninou po ktorej som vypila pohár čistej vody... Zo skrinky v kuchyni som vybrala hrnček na kávu a zapla kanvicu s vodou.
Vošla som do kúpeľne kde som si umyla zuby tvár potom som išla na wc a potom som si spravila jemný make-up. Potom som sa už nejako dokopala to mojej izby kde som otvorila skriňu . Na dnešný deň som si vybrala čierne tričko a modré kraťasy.
Potom som si zbalila veci do tašky ,zrobila a zobrala kávu do ruky a rýchlo som utekala do kaviarne pretože namjoon neznáša keď meškám. Aj keď viem že tento deň nedopadne dobre a namjoon bude ten ktorému to bude jedno.
Z prvého poschodia v bytovke som vyšla von . Potom som si to namierila asi tak 10 uličkami do kaviarne zo slúchadkami v ušiach s pesničkou  What A Wonderful World od Louisa Armstronga.
A na rohu ulice som uvidela kaviareň. Každý deň keď som uvidela túto budovu som sa usmiala a bežala som rýchlosťou svetla do práce . Ale dnes na to nemám chuť. Skôr mi po líci stiekla slza a pomalšími krokmi som išla do práce kde bude aj namjoon možno posledný krát.

N.O.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang